Neviem, či máš záujem skôr o slnenie na pláži, alebo behanie po pamiatkach, či kombinácia, ale čo sa týka mojich skúseností, kde som v Taliansku bola, tam bolo krásne.
Calabria - neviem, v ktorej presne časti sme boli, značne chudobná oblasť, ale pekná, príjemná piesočná pláž a možnosť výletiť sa kade tade, my sme pobehali mesto Tropea, ktoré je skutočne nádherné, plus tri z Liparských ostrovov a tie tiež odporúčam všetkými desiatimi, nepopísateľný pocit, keď sa prechádzaš po čiernej pláži a nad hlavou sa ti dymí z Vulcana (neviem, nakoľko je/nie je aktuálne aktívne)
A potom mám ešte osobnú skúsenosť s Florencoiu + Pisa a Rímom... a.. tam niet čo dodať, skutočne tam je na čo sa dívať, kam chodiť, čo obdivovať.
Rozhodne ešte plánujem navštíviť miesta v Taliansku, ktoré som ešte nevidela a nepochybujem o tom, že stoja za to.
Čiže by som jednoducho volila podľa osobných preferencii, toho, čo ti aktuálne príde najlákavejšie, najsympatickejšie.. a tak
Jasné ! Taliansko milujem. krásna a lacná dovolenka nádherné more - Toskánsko, Palmová riviéra, a este na jednej krásnej sme boli ale neviem si spomenúť ako sa to volalo , .. My sme všade cestovali autom hlavne ak chceš mať 100 % vydarenú dovolenku tak sa snažte ist co najďalej tak az ku Monaku, je to tam krásne a kúsok možte navštíviť Šikmú vežu .. Nikdy by som nešla do Bibione ani tak blízko, je tam škaredé more
Taliansko som doteraz vždy riešil výhradne blindom. Lenže, po všetkých veciach čo sa stali napr v tom Tunise, by som chcel skusiť nejaky all inclusive v europe. Plánoval som afriku, v turecku som už bol tak rozmýšlam nad talianskom. Nejaký resort letecky cez » www.firotour.sk/letna-dovolenka... Mám tam zľavu na dovolenku tak budem riešiť to, samozrejme za rozumnú cenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som bola v Miláne a odtiaľ sme si urobili výlet vlakom k jazeru Lago di Como, tam je to tiež krásne (ešte je tam Lago di Iseo, Maggiore, Garda...)
a samozrejme Florencia je nádherná, Rím, Benátky...
isla by som
Calabria - neviem, v ktorej presne časti sme boli, značne chudobná oblasť, ale pekná, príjemná piesočná pláž a možnosť výletiť sa kade tade, my sme pobehali mesto Tropea, ktoré je skutočne nádherné, plus tri z Liparských ostrovov a tie tiež odporúčam všetkými desiatimi, nepopísateľný pocit, keď sa prechádzaš po čiernej pláži a nad hlavou sa ti dymí z Vulcana (neviem, nakoľko je/nie je aktuálne aktívne)
A potom mám ešte osobnú skúsenosť s Florencoiu + Pisa a Rímom... a.. tam niet čo dodať, skutočne tam je na čo sa dívať, kam chodiť, čo obdivovať.
Rozhodne ešte plánujem navštíviť miesta v Taliansku, ktoré som ešte nevidela a nepochybujem o tom, že stoja za to.
Čiže by som jednoducho volila podľa osobných preferencii, toho, čo ti aktuálne príde najlákavejšie, najsympatickejšie.. a tak