Ahojte viete mi dať nejaké dobré tipy na dovolenku v Taliansku? Konkrétne miesta kde sa oplatí ísť alebo aj cez akú cestovku s ktorou máte dobré skúsenosti? Chcela by som nejakú lokalitu kde bude pekná pláž ale bude sa tam dať aj niekam ísť pozrieť nie
Grado - medzi Terstom a Benátkami... pokiaľ máš rada more, pekné pláže a nie veľa turistov... ak máš rada mraky ľudí a drahotu, tak Rimini, Caorle, Viserba di Rimini Super je na Sicílií alebo na ostrove Vulcano...
a cestovky neriešim, aspoň nie tie s naplánovaným programom - neznášam, ak mi voľný čas organizuje niekto iný, takže ja resp. my doma vždy len na vlastnú päsť... max. si zarezervovať ubytovanie niekde a príp. letenky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a cestovky neriešim, aspoň nie tie s naplánovaným programom - neznášam, ak mi voľný čas organizuje niekto iný, takže ja resp. my doma vždy len na vlastnú päsť... max. si zarezervovať ubytovanie niekde a príp. letenky