Bola som v Lignane 2x po sebe a bola som spokojná More bole príjemné, len mohlo byť čistejšie, s Chorvátskom sa to porovnávať nedá. Ale bol tam ľahký prístup do mesta, ktoré bolo úžasné a nájdeš si tam veľa druhou zábavy
@matuliq12 zatiaľ sú to také dohadovačky, pozeranie stránok a neviem čo.. Len sa vedú spory, pretože my ideme k moru prvýkrát aj s jednými známymi a ich jediný argument sú len Rimini..Pritom poznám ľudí čo boli v Lignane a nemôže sa sťažovať takže..
A ešte..je veľký problém zohnať apartmán, bungalow pre 5 ľudí ? Podľa mňa nie..
spolužiačka chodieva každý rok do Lignana a vraj je tam skvele
my chodievame na úplne opačné miesto.. juh, kampánia, kalábria.. tam je najkrajšie a najlepšie .. pravé Taliansko, lebo na severe je strašne veľa turistov a to už nie je ono
ja som bola v Lignane a neviem si to vynachváliť idem aj tento rok najviec sa mi páči ten prístup a tá nekonečne dlhá hlavná ulica stále sa tam dá nejako zabaviť a na pláži je podľa mňa super a ako keĎ som tam bola ja, tak bolo aj more čisté pár krabov hore dole ... a ako dá sa ísť aj na rôzne výlety hore/dole neviem to porovnať s Rimini, lebo tam som ešte nebola...
Bola som aj aj... a more špinavé asi rovnako, ale Lignano mi viac prirástlo k srdcu. Proste, ach, milujem Taliansko a Lignano bolo nazabudnuteľné. Rimini tiež super (tam je blízkosti lepší, vlastne najlepší aquapark vôbec)...Takže, volím Lignano (ak tam budeš, nenechaj si ujsť švrtkovú disco (ak aj nemáš radka diskotéky, bude sa ti tam lubit) na pláži plnú sexy talianov)
A v taliansku som bola...mm, asi 8-9 krát a Lignano patrilo k najrušnejším (s najšpinavším morom, a čo . Tento rok znova malé útulnú Vieste (s čistím morom, krásnou architektúrou mesta a opäť sexy talianmi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Vlastne aj v Rimini som už bol, ale to som bol malý, že sa nepamätám.
A ešte..je veľký problém zohnať apartmán, bungalow pre 5 ľudí ? Podľa mňa nie..
my chodievame na úplne opačné miesto.. juh, kampánia, kalábria.. tam je najkrajšie a najlepšie .. pravé Taliansko, lebo na severe je strašne veľa turistov a to už nie je ono
Juh je to pravé, hlavne Kalábria, to sa nedá so severom ani len porovnať.