mala som zopár. ešte asi mám nejaký určite niekde keď ma napadne tak ho nosím keď nie nie. ale viem taký trik s čiernym gombíkom. tak na ten gombík si prenesieš svoje nešťastie a potom ho musíš hodiť niekam von tak aby ho niekto zdvihol a keď ho zdvihne tvoje nešťastie zmizne..teda malo by ale to neviem že čo sa stane s tým človekom ktorý to zdvihne ja som si už zopár krát tiež jeden zahodila najlepšie nejaký veľký a pekný aby si ho niekto všimol, ale musí byť čierny
a k veci, mám striebornú retiazku ktorú som nosil dosť zlými obdobiami a keďže som z nich vyviazol živý a ona ma stále sprevádzala, beriem ju ako talizman
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a k veci, mám striebornú retiazku ktorú som nosil dosť zlými obdobiami a keďže som z nich vyviazol živý a ona ma stále sprevádzala, beriem ju ako talizman
mám menší a jednotnej farby a krajší a najdokonalejší.
+ cekom slušnú zbierku ankhov, cagliostrových tajomných kódov, polodrahokamov a podobne.