@heatrow Aký si mi múdry. Kto hovorí, že toto je môj jediný a najzávažnejší problém? Keď nevieš poradiť k veci, tak aspoň neotváraj hubu, lebo týmto komentárom si zhadzuješ verejnú mienku o tvojom evidentne nízkom IQ. Ale keď to tebe nevadí..
By giving bad care to Marutchi on the original Tamagotchi, it will evolve into Kuchitamatchi, who is unable to become Masktchi (1996) or higher adults.
@minusle choď sa vyzúriť inam so mnou sa dá komunikovať pokiaľ človek na mňa nevyhúkne hneď v prvej vete nejaké nadávky či čo ja viem čo ešte papa nebudem ti tu spamovať problémy ktoré nemajú ani deti v Afrike pá
@heatrow Ja nezúrim. Skorej ty mi podľa tvojich reakcií pripadáš vyvedený z normálu. Ja som na teba nevyhúkla. A keď napíšeš idiotský komentár, neočakávaj že sa ti zaň poďakujem. Nauč sa etikete a potom choď plakať že na teba ľudia škaredo reagujú.
ja si pametam ked som ho mala tak som stale do toho otvrou na reset ci co to tam je strkala to biele a potom sa to totalne dodrbalo a ani sa to nezaplo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
By giving bad care to Marutchi on the original Tamagotchi, it will evolve into Kuchitamatchi, who is unable to become Masktchi (1996) or higher adults.
A Kuchitamachi je to čo mi vždy vyrastie..
@myerel Tak ďakujem.