Takže táto téma nie je len pre dievčatá. Chcem sa spýtať aj vás, chalanov.
Baby: koľko približne tampónov miniete počas menštruácie? Používate rôzne veľkosti? aké si kupujete? Viem,že niektoré baby nemôžu používať, niečo myslím majú ako toxický šok?
samozrejme ze by som jej isiel nieco kupit... nevidim na tom nic zle alebo trapne.. skor som sa citil trapnejsie, ked som kupoval kondomy a predavacka sa na mna vzdy usmiala, ked ich blokovala...
@florigera tak neviem ja si ju niekedy aj 10x za deň vymením ,neviem či aj ty tak tampony striedaš. Myslela som si že to dievčatá nosia aj preto aby si nemuseli toľkokrát vymienať
@leaav aaalee to sa neda zeby vypadlo!! a spod sukne trcat snurka no...to by si musela mat opasok a nie suknu osobne mi je blbe skor ist s vlozkou a suknou, ak zafuka alebo hocico nahodou a kazdy uvidi ze mas vlozku
ten syndrom maju zeny vraj ked zabudnu na tampon a nechaju si ho nejaku extremnu dobu. A zvyklo to byt hlavne s nejakym starym typom tamponom ktory sa hned po par prvych kritickych stavoch kedy sa na to prislo, stiahol to z predaja cize podla mna sa toto zene ktora pouziva tampon podla navodu a teda v sulade s hygienickymi normami, uz nemoze stat. Cize podla mna odpoved na otazku ci sa to babam stava by uz nemala byt ano.
@candy36 by si sa čudovala ale poznala som babu, čo mala "tam" nepríjemnú uzdičku či čo a potom sa jej ten tampón zasekol viem nie je to smiešne, ale tak všetko je možné
ja ich pouzivam iba fakt v stave akutnej potreby/nutnosti ... neviem, je mi to proste neprijemne ked neviem v akom som "stave" a bojim sa ze ho uz nevytiahnem
tampony pouzivam uz hadam od 15tich a neviem si predstavit mat vlozku. fakt neviem, ja naozaj ani jednu doma nemam.
ohladne tamponov som trochu manik, pouzivam vsetky velkosti, a menim si ich fakt casto - tak kazde 2-3 hodiny, pretoze proste mi to pride hygienickejsie, aj ked ich viac miniem. nevadi mi to a citim sa tak lepsie + nemam ani len trochu strach, ze mi to pretecie.
co sa tyka znacky, kedysi som pouzivala OB, a uznavam, ze sa s nimi najlahsie manipuluje, cize ak niektora baba sa uci pouzivat tampony, tak odporucam tie. no mne uz pridu zbytocne drahe, rovnako posluzia aj o nieco lacnejsie. mne napriklad maximalne vyhovuju tie z DMky - myslim Jessa sa volaju. a maju ich vo veeelkych baleniach, co sa mi tiez paci.
@denix to je blbosť, tampon prijme len tolko čo vložka.. napr stalo sa mi, že som do 2h uplne pretiekla (s tamponom).. ja tampony pouzivam len kvoli tomu, ze je to nechutne, ked mam vlozku a sa po dlhsom sedeni postavim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
áno.
o.b.
si prečítaj!
nie, iba mini
kotex, ob
máš to napísané na príbalovom letáčiku
a hej, vzdy to viem..
teda viem,ale je mi to nepohodlné a bojím sa že mi po ceste vypadne,takže.
ale predstav si že si ideš po ulici a vypadne ti to,alebo že by ti trčala tá šnúrka spod sukne
a dievčatá nosia tampóny lebo je to pohodlnejšie.
Používam 2 veľkosti.
O.B./Kotex
ja používam tie isté, čo aj cez deň...
@greyness tak ja som ešte nemala nikdy tak ja neviem ,nemôžem sa k tomu vyjadrovať teda
ja som mala vložku naposledy kdesi v 14 rôčkoch a pamätám si, že som sa tiež furtaj sprchovala lebo to bolo blé.
@majo práveže ani nie ved to sa nesprchujem celá
@trdelniiiq ok už stačí je divné tot u rozoberať
ten syndrom maju zeny vraj ked zabudnu na tampon a nechaju si ho nejaku extremnu dobu. A zvyklo to byt hlavne s nejakym starym typom tamponom ktory sa hned po par prvych kritickych stavoch kedy sa na to prislo, stiahol to z predaja cize podla mna sa toto zene ktora pouziva tampon podla navodu a teda v sulade s hygienickymi normami, uz nemoze stat. Cize podla mna odpoved na otazku ci sa to babam stava by uz nemala byt ano.
o.b. normalne a mini
áno
o.b.
toxicky sok mozes mat akurat z toho ,ze si nechas tampon 8+ hodín ; to nemas ako ked ma niekto alergiu + letáčik
priateľ vie kedy mám a bol už párkrát kupovať - tampony (vlozky )
áno, ale nezávisle od intenzity, skôr to záleží od toho kde idem a akú mám náladu
o. b.
Niekedy priateľ vie, väčšinou sa to len tak odveci opýta alebo sa to možno na mne nejako prejavuje. neviem, ale skoro vždy sa trafí
ohladne tamponov som trochu manik, pouzivam vsetky velkosti, a menim si ich fakt casto - tak kazde 2-3 hodiny, pretoze proste mi to pride hygienickejsie, aj ked ich viac miniem. nevadi mi to a citim sa tak lepsie + nemam ani len trochu strach, ze mi to pretecie.
co sa tyka znacky, kedysi som pouzivala OB, a uznavam, ze sa s nimi najlahsie manipuluje, cize ak niektora baba sa uci pouzivat tampony, tak odporucam tie. no mne uz pridu zbytocne drahe, rovnako posluzia aj o nieco lacnejsie. mne napriklad maximalne vyhovuju tie z DMky - myslim Jessa sa volaju. a maju ich vo veeelkych baleniach, co sa mi tiez paci.
o.b. a netusim kolko