@torpedo08 zle sme sa pochopili, milý birdzsúdruh, mňa proste nič k tomu nevedie robiť to, nie že ma od toho odrádza kritika či výsmech, mne úplne k tomu chýba akýkoľvek spúšťač.
ešte chcem dodať, že považujem za ultimátny zlepšovač nálady a sebaistoty ten okamih, keď viete, že naokolo sú ľudia a vám je to aj tak jedno a idete si úplne mimo kontextu macarenu či pohyby na štýl "umývam okná", "umývam podlahu", lebo vám to príde zábavné a zbavili ste sa blbého pocitu, čo si iní pomyslia
(a dá sa to aj za triezva. V prípade, že okolití ľudia nie sú alebo viete, že pri vás sú podobne naladení ľudia, ako vy )
ja tancujem, aj ked ma vidia! hlavne v robote ale to si len robim srandu vtedy sam zo seba, alebo zo situacie. keby mam tancovat "navazno" na nejakom plese, alebo nieco, tak skapem od hanby
tancujem aj spievam aj keď ma niekto vidí, dotiahla som to do úrovne, kedy si ľudia myslia, že si všetky songy vymýšľam ale ja im raz začnem posielať na ne linky!
aj ked si peckujem hudbu na cely byt tak mi to ani nenapadne ale ja vseobecne som velmi antitanecna asi, aj na koncerte ked sa ludia vedla mna vrtia tak sa citim awkward
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a nebráni mi ani to, že to neviem
(a dá sa to aj za triezva. V prípade, že okolití ľudia nie sú alebo viete, že pri vás sú podobne naladení ľudia, ako vy )