hm, čo viem zo spoločenských tancov...viedenský valčík, waltz, quickstep, tango, chachu, jive, salsu, sambu, a toť vsio asi, zvyšné som sa niekedy učila krotky, ale som zabudla. a ešte som vedela country štvorylku, ale to bolo už dávno, takže si veľa toho nepamätám.
a chodila som na venček, tam som sa naučila základy, a potom zopár hotelových animačných programov a tam som sa učila nové kroky do toho.
teda nejaké základy viem, ale aj tak mi je to nanič platné, lebo na akciách, kde sa občas vyskytnem, to nikto nevie tancovať. a buď sa tam tancuje tak, že všetci skáču doblba, alebo koliečko okolo oslávencov (celé zle), alebo takô pomalé, že sa mi minule pri tom podarilo zaspať na kamarátovi
@3 tak mi napadá, že preboha, ešte na ZŠ som tancovala dva ( ? ) roky latinskoamerické tance, pri ktorých si človek išiel urvať riť a prepletal kýptikami dosť slušne, a na strednej som sa už proste nedokázala naučiť štvorylku ani po niekoľkých hodinách nácviku -,-
@hawran teraz by to bolo treba osviezit, uz je to davno, ale na tych 10tancov by som si spomenul(valcik, waltz, foxtrot, quickstep, tango a samba, chacha, jive, rumba, paso doble). nie, neucil som sa sam, sice som pozeral nejake videa, ale to neni az take dobre, ako s trenerom. cize v podstate dva venceky a potom sportovy tanec.
asi ako @2 , ale nastastie sa vzdy najde niekto kyptavejsi a navyse sa vzdy najde niekto kto vymysli nieco pre menej pohybovo zdatnych, nieco jednoduchsie ... rozne tance slnka a dazda ako Matt Harding a p.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a chodila som na venček, tam som sa naučila základy, a potom zopár hotelových animačných programov a tam som sa učila nové kroky do toho.
teda nejaké základy viem, ale aj tak mi je to nanič platné, lebo na akciách, kde sa občas vyskytnem, to nikto nevie tancovať. a buď sa tam tancuje tak, že všetci skáču doblba, alebo koliečko okolo oslávencov (celé zle), alebo takô pomalé, že sa mi minule pri tom podarilo zaspať na kamarátovi
takže nič moc so mnou
chodila som na Lentilky t.j. Disco a Hip-Hop
@sugy1 jj diskohrátky najlepšia forma tanca
ľen POGO!