Všetci poznáme tie pesničky s nudným 3-minútovým introm, potom sa to dá chvíľu počúvať, následne ide 20-sekundový refrén, na ktorý sa dá tancovať, opakuje sa možno 2-3 krát a potom zase nudné outro.
Tak by som vás chcela poprosiť, ak poznáte nejaké skladb
Presne to isté nemám rád ja 3 minuty ide v kuse rovaný ton (v niektorých prípadoch 4-5)
Ja ti poradím len niečo z toho staršieho CZ žánru.
Ak chceš niečo aj z Českej scény tak odporúčam Veronu (je to aj pekná speváčka mne sa páči :
Verona - Náhodou:
Verona - Jen tobě:
Verona - Kde máme lásku brát:
Verona - Muj Svet (na toto som tancoval doslova ako šialený keď som bol malý 1:43 pekná fotka tej ženy)
Verona - Co nejdyl
Na Roland JP8000 sa robia naozaj dobré tanečné songy
Možno ešte Holki.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale môžeš čeknúť moje mixy, je to dosť prísny výber trancu (pred 10 minútami som tam uploadol svoj posledný)
Všetky mixy majú zverejnené a načasované tracklisty (okrem jedného mixu 00)
» www.mixcloud.com/DoubleX/...
mm, ten najnovší chválim! potom čeknem aj ďalšie
Ja som na našej mixoval bohužiaľ okrem hudby aj alkohol a potom to tak aj dopadlo
Ja ti poradím len niečo z toho staršieho CZ žánru.
Ak chceš niečo aj z Českej scény tak odporúčam Veronu (je to aj pekná speváčka mne sa páči :
Verona - Náhodou:
Verona - Jen tobě:
Verona - Kde máme lásku brát:
Verona - Muj Svet (na toto som tancoval doslova ako šialený keď som bol malý 1:43 pekná fotka tej ženy)
Verona - Co nejdyl
Na Roland JP8000 sa robia naozaj dobré tanečné songy
Možno ešte Holki.
...a týpek s Veronou @11 ma dostal!
Náhodou je to tanečná hudba? Je. Tak čo?