Aké máte skusenosti s tangovými plavkami? Chcela by som si tento rok také kupiť, ale neviem či sa v tom dobre pláva, nemám skusenosť. Ako sa v tom citite vo vode?
No akože tango gaťky občas nosim, hlavne v lete...Ale tak plavky sú asi trošku iné, tak neviem, predsa len je to iný materiál. A neviem či sa v tom pohodlne pláva
@muslicka881 ja osobne by som si to asi sakra premyslela, záleží aj na postave, vieš... Ak Ti neprekáža zarezaná vec medzi púlkami... a ako sa v tom pláva, to máš podľa mňa ako s plávacími topánkami (ktoré sú obľúbené na kamienkových plážach). Pokiaľ ich máš na nohe, pláva sa Ti s nimi fajn. No keď si ich dáš dolu cítiš na sebe dotyk vody a je to stokrát lepšie D či?
@motyylia No ved uvidím či mi bude prekážať zarezaná vec medzi pulkami akože tango gaťky mi ani nevadia, ani neviem že ich mám, tak hádam aj plavky budú dobre možno
@muslicka881 samozrejme že to musí držať veď si nekúpiš také čo Ti budú veľké a keď to budeš mať zarezané tak ako to má byť, myslím že toho by si sa báť nemusela...
@ravenna13 Ja myslím že zadok mam celkom dobrý, snažim sa ho udržiavať A čo sa týka chlapcov, tak nech sa pozerá kto chce...to mi je jedno, ja svojho chlapca už mám
@motyylia No a ked tie tangá náhodou nebudú držať, tak vyleziem z vody s holým zadkom aj predkom a to by som sa fakt asi prepadla pod zem v tej chvili Najprv ich asi radšej vyskušam niekde na dovolenke v zahraniči tam kde ma nikto nepozná, ak si ich kupim
@ravenna13 Nie, ved práve priateľ ma začal už vlani nahovárať aby som si tangáčové plavky kupila, nevadí mu to, práve naopak. Len vlani som sa neodhodlala kupiť si ich, ale tento rok som už rozhodnutá že ich vyskušam No to mi je jasné že voda podporuje šmýkanie ale tak hádam sa mi nezošmyknú inak to bude trapas poriadny
Aj obyčajné plavky sa dajú zarezať do riti a keď sa ľudia okolo nasýtia tvojej celulitídy tak si ich jednoducho vytiahneš zo zadku a budeš chodiť ako doteraz.Aspoň ušetríš za nové.
@luc.ka Ale ano, ja myslím že môj zadok je v poriadku, starám sa on celkom nemám celulitidú žiadnu chvalabohu Ty máš nejaké skusenosti s tango plavkami?
@zuzka2403 No však ano, máš pravdu, tangá sú občas aj mne nepohodlné Nenosim ich často, vačšinou cez leto ked je horúco, ale tak chcela by som vyskúšať tie tango plavky, že ako by som sa v tom citila na kupalisku Láka ma to vyskúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nie, nemám pocit, že pohľad na môj zadok by bol nejak extra očarujúci
Tieto som si objednala