Aby si naozaj dosiahla prvý tantrický sexualny zážitok musíš velmi velmi velmi dlho trenovať ... a to nehovorím o pár rokoch ale o pár desiatkách rokov ....
Niekto lepší ho može dosiahnuť tak za 5 rokov. A tantra nieje len os exe ale po celom živ stýle. Ale aj tie chábe pokusy "tantrického" sexu zaniečo stoja Lepšie ako drotom do oka
Tantricky sex znamena, ze sa to spoji s mediataciou alebo jogou ci take daco Ale on samotny nie je cielom, ale len prostriedkom, je to sucast filozofie a zivotneho stylu
Niektorym parom vraj trva az 36 hodin, nez dosiahnu vrchol (lebo vrchol sa neustale oddaluje (len by ma zaujimalo, ci medzitym aj jedia, chodia na hajzel atd. )
prečítala som o tom pár kníh ale každopádne môj najzaujímavejší tantrický zažitok je to ako sme sa s kamoškou válali po zemi schúlené do klbka a učili sme sa tzv. "genitálne dýchanie" v prípade potreby objasním
@laraxtheking@trdelniiiq ide o to, že sa máte skrčiť do polohy kedy máte obmedzený objem pľúc a teda dýchate veľmi plytko, ale napriek tomu sa musíte snažiť nadýchnuť čo najhlbšie a zatiahnuť pri tom pošvové svaly no a vlastne tie svaly panvového dna by sa mali sťahovať nejako podobne ako pľúca pri dýchaní vraj to zlepšuje prekrvenie a spôsobuje intenzívnejší orgazmus bohužiaľ o tomto vám informácie nepodám, nakoľko sme sa tak strašne smiali keď sme to skúšali, že cvičenie asi nemalo žiaden účinok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale teraz vazne... som prilis zaneprazdneny, aby som sa niecomu takemu venoval..je to casovo narocne
Niekto lepší ho može dosiahnuť tak za 5 rokov. A tantra nieje len os exe ale po celom živ stýle. Ale aj tie chábe pokusy "tantrického" sexu zaniečo stoja Lepšie ako drotom do oka
Tantricky sex znamena, ze sa to spoji s mediataciou alebo jogou ci take daco Ale on samotny nie je cielom, ale len prostriedkom, je to sucast filozofie a zivotneho stylu