bolí to každého inak, na predlaktí to vraj bolí riadne, ale mňa to len príjemne šteklilo. ale zas na prste ma to bolelo slušne. proste na kosti to asi bolí najviac.
nemala by si si vyberať miesto podľa toho kde to najmenej bolí ...a po druhé ..počkaj do 19tky...ja som v 17tke chcela takú sprostosť, že ajajaj ...ďakujem všetkým svätým že som počkala do 19tky
Presne tak..každý človek ma iný prah bolesti,každého to bolí inak..A nie všetko sa všade hodí...Niečo sa hodí viac na krk,niečo na nohu,na chrbát atd..SKôr napíš o jakú kerku ide a potom sa dá lepšie proadiť,kde to eventuálne menej bolí..hm..
@lawey ..šak tetovanie je dnes "in" ...už ho nenosia len basisti a námorníci Určite s ním bude hviezda na škole hlavne s nejakými hviezdickami na zápästí alebo delfínom na lýtku xD
Lol.. Nemienim si to dávať kvôli nejakej "slave na škole" či ako ste to nazvali.. Človek ne ze založí debilne fórum,vy na to kokotsky odpovedate. Sa normálne Pytam a hneď všetci do mňa, no. Proste má lrn zaujíma, kde to boli viac a kde menej, omg..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kazdeho to boli viac niekde inde. slecna vyssie napisala ze na kosti to viac boli, ja si myslim ze na kosti to az tak neboli.
Zbožňujem take fora -______________-
a bývalý vravel, že keby vie, že to tak bolí na bruchu, tak si nedá, bo že to bolo hrozné
@lawey ..šak tetovanie je dnes "in" ...už ho nenosia len basisti a námorníci Určite s ním bude hviezda na škole hlavne s nejakými hviezdickami na zápästí alebo delfínom na lýtku xD