podla vás je bezpečné cestovať v noci s taxíkom ? ktorá je najlepšia taxi služba?..............možno robiť také, že napríklad ideme najprv na autobusovú stanicu a potom na trhovisko? A to bude velmi drahé?
a najlepsia taxikova sluzba? to, myslim, zalezi od regionu, v ktorom sa pohybujes
a aku trasu si naplanujes, to je na tebe. taxikar ta moze odviezt aj jeden meter, ked mu za to zaplatis. a cena sa urcuje podla toho, ako dlho/daleko ta vozi.
ja bojím všetkého , tak preto pýtam ..... na jasne že v Bratislave
ja som si myslela tak, že niekto vystupí na autobusovej stanice , a potom idem na trhovisko
Ježíš, tak báť sa taxikárov tak to už je riadne pritiahnuté za vlasy. Odporúčam v BA zavolať TAXI a nie nastúpiť, lebo len nástupné je od stanice 15€ ...
neviem ako v ba ale doma bezne chodim domov taxikom hocijaku hodinu v noci aj nadranom uz alebo dokonca rano... a nepride mi to nejake nebezpecne... ale tak ked viac zastavok tak tolko krat sa plati cesta napr ides domov ale chces este niekde zastavit tak sa to berie ako dve jazdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a najlepsia taxikova sluzba? to, myslim, zalezi od regionu, v ktorom sa pohybujes
a aku trasu si naplanujes, to je na tebe. taxikar ta moze odviezt aj jeden meter, ked mu za to zaplatis. a cena sa urcuje podla toho, ako dlho/daleko ta vozi.
ja som si myslela tak, že niekto vystupí na autobusovej stanice , a potom idem na trhovisko
Tento vyzerá fasa » www.easytaxi.sk/bratislava/?sid...