Ahoj ahoj,ako tu tak teraz stojim na balkone tak vidim, ze k zastavke mhd smeruje taxik a nastupuju don dve slecny, jedna k vodicovi a jedna dozadu...a tak ma napadlo, ked idem taxikom sama, niekedy mam dilemu kam si mam sadnut, ci k soferovi alebo na zad
ako kedy.. stalo sa mi raz ze som si sla sadnut dopredu ked som bola sama a taxikar na mna tak divne zazrel ze som poslusne vytiahla nohu z auta a odcupitala dozadu
keď ideme dvaja, tak obaja dozadu, to je jasné... ale väčšinou chodím sama alebo sme 3 - a v prípade, že sme 3, tak si radšej sadnem dozadu (a nie kvôli tomu, že nechcem platiť, lebo vždy sa skladáme
no a inak mám radšej tých komunikatívnych taxikárov. lebo keď sú celú cestu ticho, tak mňa to fakt desí. niekedy sú náhodou dosť smiešni, že sa mi ani nechce vystúpiť
@66janica6 ja tiez v pohode prezijem aj mlcanie...a to som sla so spoluziakom zo zakladky co robi tusim v bn taxi, ak su to ti so sivymi autami a nekecali sme a to sa pozname
podľa toho akú mám práve náladu,, ak mám málo vecí a nevadilo by mi ani rozprávať sa so šoférom tak dopredu..ale ak potrebujem ísť na bus, vezie ma na stanicu a mám veľa tašiek tak sa nasáčkujem dozadu... samozrejme platí to len u nás v meste odkiaľ pochádzam pretože tam prevažne taxikarov poznám,,, v cudzom meste by som si sadala jednoznačne do zadu nech mi nenarúša priestor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ja si sadám väčšinou dopredu ak mu to nevadí a pokecám si, ak ideme dvaja, tak obaja dozadu.
a hentie dve....tej čo šla dopredu možno len býva vzadu zle
ako nemam potrebu kecat so soferom v autobuse tak ani s taxikarom
inak keby som šla s kamarátkou, tak by som chcela aby sme si obe sadli do zadu
(i keď väčšinou chodím v takých stavoch, kedy ťažko rozoznávam čísla a triedim myšlienky na ojeb/neojeb, ale snaha tam je
no a inak mám radšej tých komunikatívnych taxikárov. lebo keď sú celú cestu ticho, tak mňa to fakt desí. niekedy sú náhodou dosť smiešni, že sa mi ani nechce vystúpiť