Môj tatino vlastni takmer polovicu bitcoinu a môj kamarát sam založil web kryptomagazin.sk (mala som pre neho povodne aj pracovať, len mi to časovo nakoniec nevychádzalo) - toľko o mojich skúsenostiach s kryptomenami
Moja MSI RTX 3080 Suprim X mi deň čo deň vyhrieva izbičku, ťaží Ethereum, Ryzen 3600 mi ťaží Monero. Mentálne majú tieto meny najlepší pomer cena / výkon.
Asi 70% môjho majetku tvoria rôzne krytomeny a som materiálne najbohatší čo som kedy bol
@celuloid to ako vážne myslis? Lebo ja tomu zas až tak neverim, ani to nejak nesledujem, aj keď on je celkovo nadšený z toho, nie sme na tom financne dobre teraz On ho kupoval na niekolko krát a dokopy ho to stalo asi 3000 eur... Len je tam aj dosť veľká dan vraj na to napríklad na Slovensku. V každom prípade uvazuje bud nad predajom, keď bude mat znova 40-50 tisíc (teda on by mal z toho oveľa menej samozrejme), alebo počkať. Len je to risk môže to znova veľmi klesnut/vlady to môžu obmedzit. Tak sa nevie rozhodnúť a ja tiež netusim, čo mu poradiť. Asi nikto teraz netusi, ako sa to bude vyvíjať, či?
@azizi do buducna je predpoklad ze to vide az na 400 000 ale to este mozu byt roky. tak ked potrebuje peniaze nutne tak nech preda polovicu z polovice teraz a zvysok necha...
@azizi@7 nuž na to nie je nejak extra vysoká daň, tá daň je rovnaká ako na všetky ostatné prijímy (a tá je tiež vysoká) + zdravotné odvody samozrejme, ale tie sú tiež rovnaké na všetky prijímy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Asi 70% môjho majetku tvoria rôzne krytomeny a som materiálne najbohatší čo som kedy bol