1. občas mi birdz zamrzne a niič sa nedá spraviť, reklamy bežia a všetko, ale na tlačitkách sa mi ani nezmení kurzor a nedá sa nič spraviť, kliknúť a tak.
aj mne sa to vsetko stava a najma to s tym pridavanim obrazkov, skoro kazdy druhy mi capne len ako bieli stvorcek a je jedno ci to cem davam cez velky PC alebo cez notas. Uz som na to raz zalozila temu, @tomas povedal,nech mu nejaky s tych obrazkov poslem mailom, ze sa na to kukne a doteraz sa nic nedialo co by som si vsimla.
mňa serie iba jedna vec... pustím si hudbu na youtube, a keď dôjdem sem, tie po... reklamy rušia youtube a hudba mi SEKÁ, čo vyslovene ma privádza do najväčšieho hnevu, akého som len schopná a odniesla si to už aj myš viackrát... zatiaľ ešte žije... aj anežka - suseda určite počuje, keď hlasne nadávam
čakám teda, trpezlivo zatiaľ,kedy tie reklamy vpadnú stade, že by som si mohla dovoliť mať aj youtube aj birdz online...
z týchto problémov nemám ani jeden, ale nejde mi HVIEZDIČKOVANIE a to už pár týždňov. Dosť mi to vadí, lebo ja som skôr hviezdičkoval než komentoval a tak ľudia prichádzajú o moje hodnotenie .
V prehliadači nie je chyba, skúšal som ich viac.
Takýto problém mala aj @snehovavlocka a už vraj nemá...neviem akým zázrakom.
* no z tychto problemov som si u mna zatial nic take nevsimla, tak neviem posudit...
* len to hviezdickovanie mi na istu dobu prestalo funfovat, ale uz je zrazu v poriadku, tiez neviem, akym cinom, ak niekomu to stale nejde (ako napr. @16 ).
* v anketach sa mi da hlasovat, obcas sa ale stane, ze sa neda, tiez neviem, podla coho sa to rozlisuje...ale zaujimalo by ma, preco ked najprv pridam komentar, uz nemozem zahlasovat v ankete za moznost?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Asi sa prihlásim na 2-3 dňovú brigádu k Tomášovi.
Presne viem, kde sú problémy
Toľko vecí by som ofixoval
@mayo aj ja ale pisal mi "vzhladom na financnu krizu nemozem si dovolit prijat dalsieho programatora" takze mame asi smolu (podme to spravit zadarmo )
čakám teda, trpezlivo zatiaľ,kedy tie reklamy vpadnú stade, že by som si mohla dovoliť mať aj youtube aj birdz online...
V prehliadači nie je chyba, skúšal som ich viac.
Takýto problém mala aj @snehovavlocka a už vraj nemá...neviem akým zázrakom.
* len to hviezdickovanie mi na istu dobu prestalo funfovat, ale uz je zrazu v poriadku, tiez neviem, akym cinom, ak niekomu to stale nejde (ako napr. @16 ).
* v anketach sa mi da hlasovat, obcas sa ale stane, ze sa neda, tiez neviem, podla coho sa to rozlisuje...ale zaujimalo by ma, preco ked najprv pridam komentar, uz nemozem zahlasovat v ankete za moznost?