Otázka na dievčatá .. Páči sa vám ked asi 17 - 19 ročný chalan má fúzy ? pretože starší či už ženy alebo muži takým povedia že sa to na mladeho nehodí , ale chcem počuť názor vás Teenegerok dakujem
teraz nemyslím bradu lebo to už je podla mna moc na takeho mladeho cloveka .. teraz mam namysli tak do centimetra až dvoch možno fuzy ... a ešte otazka aky štyl holenia fuzov sa vam pači ? ( len brada, strnisko ....) dik
ja od 16 vsade na tvari, na krku, fuzy , brada vsade normalne uz v 16 som zarastal.. take uplne prve paneneske kktsky vyzerajuce fuziky som mal uz asi v 13
málo 16-ročných zarastá tak, aby to aj dobre vyzeralo...
okrem toho, strnisko sa musí chlapovi jednak hodiť, a jednak ho musí vedieť aj nosiť ...rovnako ako žena topánky na opätkoch inak je to dosť tragické a odpudzujúce.
to je mrte individuálne, ked sa chalan tvari, ze je to brada a pri tom to vyznieva maximalne smiesne, vtedy ozaj nie. ale napriklad byvaly mal v 18tich seriozne ze bradu a bolo to na nom najviac sexi. ale tak to zaszalezi od konkretneho cloveka jak s tym vyzera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a brada > fuzy
» www.demotivation.us/the-first-musta...
ja od 16 vsade na tvari, na krku, fuzy , brada vsade normalne uz v 16 som zarastal.. take uplne prve paneneske kktsky vyzerajuce fuziky som mal uz asi v 13
Podľa mňa sa to hodí asi jednému percentu takto starých chlapcov. Na tvojom mieste by som to neriskovala.
a musí sa mu to hodiť
taketo možu byť ?
málo 16-ročných zarastá tak, aby to aj dobre vyzeralo...
okrem toho, strnisko sa musí chlapovi jednak hodiť, a jednak ho musí vedieť aj nosiť ...rovnako ako žena topánky na opätkoch inak je to dosť tragické a odpudzujúce.
like this ?
teda nie tie štyri chlpy, ktoré niektorí považujú za fúzy, sú odpudzujúce ale myslím vážne bradu a fúzy, ktoré nevyzerajú ako páperie
a na mojom najdrahšom sa mi to tiež páči
*teda nie tie štyri chlpy, ktoré niektorí považujú za fúzy - TIE sú odpudzujúce
takto to malo byť
niektorý mi ale závidia moje bokombrady
a ked ma pekne solidne strnisko/bradu (ale moc dlhe sa mi nepacia) tak kludne