páčia sa vám na babách? cvičím rôzne cviky-asi týždeň,a zatiaľ som si len spevnila brucho,nechcem nejaké extra viditeľné tehličky,len aby sa tam začali trochu rysovať,chcem len vedieť váš názor na vec.
Ako hovori kamos: ''Milujem ked zena na sebe pracuje. Milujem ked sa zena o seba stara a chce vyzerat fit. A pokial tehlicky su take zenske a nevyzera ako chlap alebo ako muzatka. Tak sa mi paci''.
Inak mne sa to paci pokial to neni moc a makam na sebe aby som nejake mala aj sa mi konecne risuju . Ale to je vec vkusu. Niekomu sa pacia niekomu nie.
taky problem som riešila vcera(aj predvcerom,aj predpredvcerom),že či mat alebo nemat ploche brucho s rysujucimi sa tehlickami...teda... mne sa to páči,ale !!! z cvicenia mi strasne schudli isté partie a rozhodla som sa,že sa teda vzdám plochého brucha v prospech dekoltu. snád to neolutujem.
komenty typu, ze "je vidiet, ze na sebe pracuje" je s prepacenim kokotina na desiatu, zivot nie je len o makani na tele, mozno pracuje "mozgovo", ked ju vidis ist po ulici nemozes urcit, ze prave v labaku spravila prelomovy prieskum pri liecbe leukemie a podobne a snazila a makala na tom 5rokov vkuse, uz ma stvete banda "kulturistov",
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Inak mne sa to paci pokial to neni moc a makam na sebe aby som nejake mala aj sa mi konecne risuju . Ale to je vec vkusu. Niekomu sa pacia niekomu nie.
TAKTO by mala žena vyzerať
-.-
Toto je tak podla mna akurat a krasne.
ano je to pekne. A hlavne je to prezentacia cloveka ze si ide za svojim cielom
a keď už tehličky tak také nie príliš veľké
páči sa mi že na sebe pracuješ a držím palce
komenty typu, ze "je vidiet, ze na sebe pracuje" je s prepacenim kokotina na desiatu, zivot nie je len o makani na tele, mozno pracuje "mozgovo", ked ju vidis ist po ulici nemozes urcit, ze prave v labaku spravila prelomovy prieskum pri liecbe leukemie a podobne a snazila a makala na tom 5rokov vkuse, uz ma stvete banda "kulturistov",