Prosim vas poradte mi.Stavil som sa s jednym kamaratom o to ze budem mat do juna tehly na bruchu.Cvicim uz asi 2 mesiace ale stale nic.Prosim len seriozne rady.
Momentalne robim kliky,skracovacky,drepy,zdvihy noh vo vise,bicyklovacie brusaky... a stravujem sa tak ze vobec nejem sladkosti a obmedzil som tuky a jem vela ovocia a zeleniny
Odpoved je jasna... Cardio, cardio a spomenul som uz cardio? To, ze robis nejake cviky svojou vahou, nestaci na tehly. Ak chces, zacni popri tom 3x tyzdenne plavat a to by mohlo pomoct
tak keďže si nedal žiadnu fotku, čiže netušíme či ti treba pribrať svaly alebo hlavne schudnúť, moc ti neporadíme pre brucho je dôležitá strava a práve preto som ho ja robila 2 roky miesto pol roka... až pri správnej strave nabehlo tak ako malo...no a tie cviky čo si písal.. čo ja viem.. to je ako telesná na ZŠ, z tých troch cvikov na brucho asi ťažko vykúzliš pekáč
Myslim ze by si mal cvicit aj iné partie ako brucho, celkovo to vsetko zo vsetkym súvisí ,príde to po case, nie hneď. Hlavne sa nevzdávaj. Pozor hlavne na stravu ta je 70% držím palce dáš to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov