mam otazku, a ak tu aj tato tema bola tak ma neukrizujte... nemam cas to proste hladat.. mam len otazku... na tehotenskom teste pisu ze sa da zistit ze som v tom uz v prvy den vynechania menzesu.. predavacka povedala ze uz v prvy den po sexe.. ako je to t
Och, takze zdrzim sa toho kritizovania, asi to za mna spravi niekto iny
Bohuzial, s tehotenskymi testami mam skusenosti, kedze s partnerkou pokusame osud
Tie najcitlivejsie testy dokazu zistit pritomnost tehotenskeho hormonu HCG UZ 5 dni po oplodneni...Neznamena to nutne 5 dni po sexe....Neni ziaden test, co to zisti hned po sexe...Aj tak je najistejsie robit test az ked menzes meska aspon den.
Dufam ze pomohla aj moja skromna chlapska rad, nech je vysledok taky aky chces
Urb si test ešte raz a nerom po jednom dni paniku, na to, či ti prídu, alebo neprídu krámy vplýva milión iných dôvodov, takže ak neprídu tejden, urob si ďalší test, ale keďže nič nie je 100% po tom domácom teste ešte zájdi k lekárke, odoberi ti krv a tá do laborky na HCG, u nás to trvá deň max. dva kým to uobia, niekedy do hodiny, ak nie je veľa práce. A pokiaľ ti víde, že nie si v tom, tak ti pichne doktorka vyvolávačku a do týždňa by som mala krámy dosť a ďalej ti lekárka povie ďalšie veci, čo a ako robiť, keď sa nedostavia ani po tej injekcii ( BTW, pichajú ju niekde v okolo krížov, alebo do zadku ).
Good Luck a P.S. radšej si zaobstaraj antikoncepciu, ako tento stres prežívať každý mesiac a zničiť si život predčasným tehotenstvom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Bohuzial, s tehotenskymi testami mam skusenosti, kedze s partnerkou pokusame osud
Tie najcitlivejsie testy dokazu zistit pritomnost tehotenskeho hormonu HCG UZ 5 dni po oplodneni...Neznamena to nutne 5 dni po sexe....Neni ziaden test, co to zisti hned po sexe...Aj tak je najistejsie robit test az ked menzes meska aspon den.
Dufam ze pomohla aj moja skromna chlapska rad, nech je vysledok taky aky chces
Good Luck a P.S. radšej si zaobstaraj antikoncepciu, ako tento stres prežívať každý mesiac a zničiť si život predčasným tehotenstvom.