Ahoj tento mesiac sme mali s priatelom sex druhy den po menstruacii(s kondomom tyzden dozadu) a pred dvoma dnami ma zacali boliest prsia. priznak tehotenstva to asi byt nemoze ci? Pride mi to skoro ale chcem si byt ista cim to moze byt...
je to jeden zo symptómov a prejavuje sa naozaj včasne a je to výstražný signál tehotenstva, bolia ťa preto, lebo v mliekotvorných alveolách sa začína nadprodukcia laktačného hormónu - prolaktónu a aj oxytocínu, a mliekovody sa zväčšujú a pripravujú na laktáciu, preto môžeš pociťovať bolesť, alebo zväčšenie pŕs
každopádne, gratulujem k dieťatku a držím palce s pôrodom
a otehotnieť sa dá aj po menštruácii, vajíčka sú nevyspytateľné a ak si všimneš, keď používate kondóm, malé množstvo ejakulátu stečie dolu a tým pádom sa to dostane aj na kondóm, čiže možné to je
@antifunebracka práve som dala do prania pyžamo, lebo naša mesačná dcéra ma brutálne osrala a počas čistenia jej zadku sa dovracala. Sobotná párty hard matky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
každopádne, gratulujem k dieťatku a držím palce s pôrodom