tak sem chcem pridat vam ludkovia otazku ci je dobre mat dietatko s clovekom muzom asi ste si domysleli ktory bral drogy dlho. moze sa narodit mu jeho partnerke respektive chore dieta ci nie? maju tie drogy vplyv?mozno mate skusenosti s tymto uz.dakujeeem
ani nejde tak o to, ci sa ti narodi chore dieta, ako o to, ze hociake dieta sa ti narodi, tak na baby daddyho sa nemozes spolahnut, ze ho bude hociakym sposobom zivit.
@1 nepíše že tie drogy ešte berie, ani že nie je schopný zabezpečiť dieťa. Domýšlaš si hovadiny zase. O cudzom človeku vieš povedať či sa na neho dá alebo nedá spoľahnúť...
Existuje veľké množstvo na drogách závislých no plne funkčných ľudí.
- Asi by som sa najviac obávala, že moje dieťa bude mať otca aktívne drogujúceho človeka... Ak sa taký človek objaví v rodine, zničí to rodinu a celú psychiku a život dieťaťa. ( Pri drogových závislostiach je vysoké riziko, že sa k tomu človek vráti. )
- Riziko že otec zlyhá vo výchove. (To, že drogoval, znamená, že zlyhala jeho rodina, teda má zlý vzor ako má rodina vyzerať. + Často sa jedná o psychicky labilných ľudí - vplyvom výchovy je v tom aj nejaká genetika.)
- Položila by som si otázku, čo sa v mojom živote odohralo a odohráva, že ma priťahuje a som ochotná akceptovať narkomana za otca môjho dieťaťa. (To je tá hlavná otázka. Väčšina žien sa cení na viac.)
@cranberries nezmysel - kto raz drogoval, je chorý do konca života... o to viac ak si nahovára niečo iné. (Akokoľvek sa rozhodneš, prajem ti, aby si sa o tom nepresvedčila na vlastnej koži.)
@Petronellaaa nemusí to byť iba zlyhanie v rodine, trepeš z cesty.. človek sa dokáže dostať z drôg a stať sa silnejším aj lepším človekom, ako tí ľudia, ktorí drogy neužívali.. Ako môžeš súdiť ľudí, ktorí podľahli drogám ? nepoznáš čo ich k tomu viedlo.
tak bohvie ako dlho je cisty ked z fora to vyznieva tak ze pri pocati este nebol cisty a to decko nie je narodene ale ok xD
@Cranberries ja sa s tebou kludne stavim o 100 eur, ze ak porodis, tak nanho nebude spolah. tesim sa na update btw ak "prehras", nemusis mi tu stovku splacat, zijde sa ti.
Narodí sa ti trojruký chobotničiak, čo bude už od dvoch rokov variť pervitín na umelohmotnej hračkárskej rúre...
@petronellaaa Áno, na slovensku je dosť možné to čo vravíš. Napríklad keď alkoholika zoberieš z prostredia kde sa stal alkoholikom, preliečiš ho, nedáš mu nič len mu odtrhneš chlast od huby a potom ho vrátiš naspať do prostredi kde sa tým alkoholikom stal a on sa uplne hajzel jeden zas stane alkoholikom.
Neviem sa doćkať času keď deti budú vedieť o ľudskej hlave toľko, koľko vedia o nevyliečiteľných feťákoch, ktorých naháňala 5koruna po námestí a nebudú na podobnuotázku vo fóre odpovedať jak v rýchlom kole otázok Majstra N.
@cranberries Počuj... Takto... Aby som dal aj normálnu odpoveď. Drogy sú proste vec hlavy. Nespokojnosť ktorú človek pociťuje keď ich nemá je sposobená chémiou v hlave Tzn. Hocikto moze zdedit tieto predispozicie, hocikto ich moze mat, hocikto si ich moze vytvorit, ale sami o sebe neznamenaju ze ich zaplni iba fet/chlast. Preto sú ľudia čo sú závislí na žrádle a aj preto sú dokonca ľudia závislí na cvičení, sposobuje to bulímiu, anorexiu a plno vecí ktoré si bežné tupelo ani nenapadne spojiť. Najviac majú mozog v prdeli ľudia, ktorý kombinujú rozne závislosti, ktoré im buď chemicky, ale telesnými podnetnmi dvýhajú hladinu chemikálii, ktoré mozog potrebuje vyplavovať. Dovod je jednoduchý, Hladina ktorú potrebuje napríklad len alkoholik je skombinovaná s hladinou ktorú vyzdvihnú ešte automaty a potom sú to už závislosti, ktoré jednou sračkou nenahradíš a vznikajú kombinované závisloti ktoré sú už skutočne nebezpecné pre ďalší život, ale určite nie neprekonateľné.
To ak niekto začne brať fety je v dnešnej dobe casto kvoli predispozíciám, Hlavne malé mestá a dediny mali neuveritelne velke mnozstvo tazkych alkoholikov. To co chybalo im chyba teraz aj ich detom. Vase dieta bude mat s najvacsou pravdepodobnostou to iste, ale vlastne to neznamena nic Moze byt fetak, alkoholik, ale moze mat o to radsej sport, sex, moze byt obezny, alebo anorektik. Može nájsť mieru vo veciach tak, že v živote nezacíti "absťák" ale kto za to bude mocť to ti na birdzi nepovieme.
Ak nefetuješ v priebehu tehotenstva a nenarúšaš bunečnú stavbu roznymi látkami, tak tvoje decko bude rovnaké ako ostatné.
Tvoj priateľ... Sú všetky tie hrozné prípady čo poznáš. Ale sú feťáci čo fetujú a vychovávajú dieťa, bez toho aby to nan malo vplyv (veľmi výnimočné, ale reálne) a sú feťáci, ktorí kvoli decku prestali nadobro s fetmi. Sú feťáci čo sa dali na vieru, sú feťáci čo sa dali na šport.... To že niekto niekedy niečo skúšal neznamená, že to bude chcieť do konca života.
ludia nepocuvate ma. ja nechcem vediet aky bude otec ci bude vychovavat a fetovat potom. ked fetoval pred tym. ci drogoval ved to je to iste. mna zaujima ci sa neposkodi zdravie dietata ktore vznikne z jeho spermiami a mojimi vajickami ci sa mi moze narodit chore dieta. nasla som na internete len ze tehotenstvo a ked zena fetuje ale mna zaujima ked da narkoman zene spermie ked ten muz bral drogy,..
@semhamforas jeden kamarát tvrdí že nie je závislý ale trasie sa keď je pár dní bez alkoholu, bez tabaku nevydrží ani deň
Tajtiež existuju ludia čo chlastali tak že podla väčšiny boli alkoholici a potom zo dňa na deň prestali
Je to ovela komplikovanejšie, záleží na biologických predpokladoch človeka a tak podobne, nedá sa so 100% istotou povedať že tento je závislý a tento nie
Väčšina užíva drogy, tým to končí
A nehladaj info hocikde na nete, ak mas pristup k vedeckym databazam, orientujes sa v biomedicine a pod., tak je to este OK. Ale v kazdom pripade nalepsie ti bude vediet poradit dobry lekar
@semhamforas lekárov ktorí operuju druhé koleno ako majú....
To potom aj od vládnutia máme politikov, nechajme všetko na nich (čo aj nechávame) veď oficiálne sú odborníci čo chcú pre nás len to dobré
@cranberries geneticky je vyssia pravdepodobnost nabehu na zavislosti a nazvyme to istu povahovu psychicku labilitu ako bolo spomenute a dysharmonicke prostredie v rodine, ktore je s drogani spojene to len uisti, ze sa to stane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Existuje veľké množstvo na drogách závislých no plne funkčných ľudí.
- Riziko že otec zlyhá vo výchove. (To, že drogoval, znamená, že zlyhala jeho rodina, teda má zlý vzor ako má rodina vyzerať. + Často sa jedná o psychicky labilných ľudí - vplyvom výchovy je v tom aj nejaká genetika.)
- Položila by som si otázku, čo sa v mojom živote odohralo a odohráva, že ma priťahuje a som ochotná akceptovať narkomana za otca môjho dieťaťa. (To je tá hlavná otázka. Väčšina žien sa cení na viac.)
@Cranberries ja sa s tebou kludne stavim o 100 eur, ze ak porodis, tak nanho nebude spolah. tesim sa na update btw ak "prehras", nemusis mi tu stovku splacat, zijde sa ti.
Ako fakt... Harwardský vedci sa možu ísť pojebať.
Narodí sa ti trojruký chobotničiak, čo bude už od dvoch rokov variť pervitín na umelohmotnej hračkárskej rúre...
@petronellaaa Áno, na slovensku je dosť možné to čo vravíš. Napríklad keď alkoholika zoberieš z prostredia kde sa stal alkoholikom, preliečiš ho, nedáš mu nič len mu odtrhneš chlast od huby a potom ho vrátiš naspať do prostredi kde sa tým alkoholikom stal a on sa uplne hajzel jeden zas stane alkoholikom.
Neviem sa doćkať času keď deti budú vedieť o ľudskej hlave toľko, koľko vedia o nevyliečiteľných feťákoch, ktorých naháňala 5koruna po námestí a nebudú na podobnuotázku vo fóre odpovedať jak v rýchlom kole otázok Majstra N.
To ak niekto začne brať fety je v dnešnej dobe casto kvoli predispozíciám, Hlavne malé mestá a dediny mali neuveritelne velke mnozstvo tazkych alkoholikov. To co chybalo im chyba teraz aj ich detom. Vase dieta bude mat s najvacsou pravdepodobnostou to iste, ale vlastne to neznamena nic Moze byt fetak, alkoholik, ale moze mat o to radsej sport, sex, moze byt obezny, alebo anorektik. Može nájsť mieru vo veciach tak, že v živote nezacíti "absťák" ale kto za to bude mocť to ti na birdzi nepovieme.
Ak nefetuješ v priebehu tehotenstva a nenarúšaš bunečnú stavbu roznymi látkami, tak tvoje decko bude rovnaké ako ostatné.
Tvoj priateľ... Sú všetky tie hrozné prípady čo poznáš. Ale sú feťáci čo fetujú a vychovávajú dieťa, bez toho aby to nan malo vplyv (veľmi výnimočné, ale reálne) a sú feťáci, ktorí kvoli decku prestali nadobro s fetmi. Sú feťáci čo sa dali na vieru, sú feťáci čo sa dali na šport.... To že niekto niekedy niečo skúšal neznamená, že to bude chcieť do konca života.
Tajtiež existuju ludia čo chlastali tak že podla väčšiny boli alkoholici a potom zo dňa na deň prestali
Je to ovela komplikovanejšie, záleží na biologických predpokladoch človeka a tak podobne, nedá sa so 100% istotou povedať že tento je závislý a tento nie
Väčšina užíva drogy, tým to končí
To potom aj od vládnutia máme politikov, nechajme všetko na nich (čo aj nechávame) veď oficiálne sú odborníci čo chcú pre nás len to dobré