podla mna fetacka ked chce tak prestane, dieta je dostatocny dovod...no narkomanky...niekedy sa cudujem preco si to nedaju vziat...... naco sa trapit z vedomim ze dieta bude nielen postihnute ale aj psichycky narusene...takymto detom sa musia hned po poro
vies to je zaklladny problem kazdeho narkaca neuvazuju dobredu ziju len momentalnymy pocitmy..a nejaka fetacka nemisly na to ze jej decko bude dement koli nej hlavne ze budu love zneho...
no ja tez zijem len pre dnesok ved kvoli nemu som daco robil v minulosti ale mislim na dosledky svojich cinov to je pre mna dolezite..lebo som sa uz parkrat spalil pre svoju hlupost...akcia -reakcia...
to neovplivnis. ani ty, ani nikto iny. kazdy si na tomto svete roby to co sam chce. fukas ciarky, plno ludom sa to nepaci. nic s tym nespravia. narkomanka je tehotna, nikto nechce aby to brala, aspon pocas tehotenstva. mozno aj ona s tym chce skoncit (mozno len koli malemu, mozno koli sebe), no vacsina sa na to vybodne. zijeme vo svete, kde kazdy je sam sebe panom, hoc zasiahnut v prospech maleho by bolo spravne, neviem ci existuju nejake pravne kroky, ako mu pomoct. hoci i nejake isto existuju, prax je ina (
podla mna je horsie byt deckom tyrana ako narkomanky - pri nej sa to aspon da vidiet ale ked dieta zije v despotickej rodine tak sa na to pride obycajne az ked je neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov