Spala som s chlapcom dva krát, samozrejme s kondomom. Aj tak sa ale bojím, čo ak? Nepretrhol sa, nič sa nestalo. Na internete som pozerala príznaky. Som unavená, mám divný výtok, mám zvláštnu chuť do jedla... Spala som s ním v utorok. Môžem byť tehotná? M
sugescia... podla mna si to len namýslas a vsetko divné spájas s tým bud v klude pokial ste mali ochranu nemala by si byť tehotná i keď ani kondóm nieje 100%.
Nie, chcela som aby sa volal Mojžiš, ale Ježiš tiež nieje zlé, dakujem. A myslím si že je normálne spýtať sa niečo takéto na stránke ked je tu téma na forum sex. A tým normálnym ktorý mi odpovedali na otázku dakujem. cítim sa lepšie
áno, dvojičky, chlapec a dievča, dievča bude väčšie, ale to sa časom spraví, ak dobre počítam, najlepšie mená budú pre nich Dušan a Gita, tie im prinesú šťastie, držím Ti palce
čo si budeme klamať, aj ja som stresovala po prvom sexe nebudem sa tváriť, že som neviem čo.....ale, podotýkam, viem, že som nebola na to pripravená,a kvôli tomu som stresovala.....ale aj tak by som to nikdy nepísala na fórum, či som tehotná.....šak som žena, viem, jak sa to prejavuje, ni? ale takto skoro sa to neprejaví
fakt?? Aj ja spávam s chlapom a dokonca bez kondómu. Som stále unavená, veľa spím, žeriem čo príde pod ruku, občas mám dokonca aj divný výtok URČITE SOM TEHOTNÁ.
Drahá slečna, ospravedlňujem sa za kritiku, avšak mi príde minimálne nevhodné,a nevkusné, prezentovať Váš sexuálny život na verejnosti. Okrem toho, že ste necudná a nedokážete očividne potlačiť svoj sexuálny chtíč, mravne pohoršujete širšiu verejnosť.
@poke ako ste si mohol všimnúť, drahý mladý priateľu, z vedeckého hladiska je to vskutku (žiaľ) reálny smutný fakt. Myslím však, že hrdo by som sa mohol označiť za posledného z posledných
@leilla bohužiaľ Vás drahá slečna sklamem. Zároveň však beriem ako hlbokú urážku, ktorú ste vyslovili svojou domnienkou. Zásadne neprezentujem svoj sexuálny život na verejnosti. Takisto musím poukázať na, ehm, vulgárne vyjadrovanie slečny so zvláštnym nickom , ktorá založila toto fórum. Na človeka v mojom postavení, pridržiavajúceho sa striktne morálnych zásad, je takéto vyjadrovanie neprípustné! Preto drahá slečna...Vás chcem poprosiť, aby ste skôr ako vyrukujete s takýmto závažným obvineným, disponovala relevantnými dôkazmi...
@leilla drahá slečna, vyjadrujte sa prosím adekvátne k vašej príslušnosti k pohlaviu. Na dámu sa takéto nevyberané správanie vonkoncom nehodí. Ako vidím, nevážite si pravidlá slušnej komunikácie, takisto ako si nevážite medziľudské vzťahy. Chcel by som Vás teda poprosiť, aby ste zmiernili tón a nepokúšali sa ma ďalej svojim nevyberaným správaním uraziť.
nemyslim si ze nema informacie.. len jeproste vyplasena... ja ked mam stres tiez si viem nahovorit ze mam aj malariu kludne ked ju niekto predo mnou spomenie.
@antifunebracka jo jo dobrá odpoved avšak musim nesuhlasiť s tvojou tvz "agresivitou" mne sa to naopak na tebe páči (myslím niektore komentovanie tu na B. )
a ešte k tomu že "tehotná" no milé dievča, aj ja spávam s chlapom a dokonca bez ochrany takže keby mam riešiť tvoj problem (aj keby z ochranou) tak si každý mesiac myslím že som tehotná...a určite príznaky nemožeš ma tak skoro!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
áno, si tehotná a dajte mu meno Ježiš, raz bude možno slávny
a dlho som tu takéto forko nevidela.... tka som potešená
Založím nové fórum??
už ste trápni
ja už fakt nemám slov na tieto fóra/y
jj, človek vysoko postavený sa bežne zajebáva na teen portáli... teda jedine že by to postavenie bolo dvojzmyselné.
paneboze dievca..zajtra zomries ..fnuk,,
a k teme.
nie si, klud
kondom ma spolahlivost 97%.
avsak NIE preto, ze by v nom boli mikroskopicke pory, cez ktore prejde gec, ako si tu mnohi myslia, ale qoli tzv. "chybovosti".
to znamena, ze zo 100 kondomov MOZU vinou vyroby vzniknut 3 chybne kusy (napr. s narusenym ochrannym plastom). chybovost vznika pri kazdom vyrobku.
tym, ze tento fakt uvadzaju i na obaloch, sa vlastne kryju pred pripadnymi zalobami.
cize sanca, ze si tehotna - a po tak kratkej dobe - je zhruba 0,0001%.
co je dost!
ale ta vidis, co nespravim pre kamkov a ich vox papuli
a inak aspon po jednom z tychto for by som chcela aby tie slecny dali vediet ci su ozaj tehotne alebo nie..
@dokonalygentleman zdravim pane, vy ste novy birdzacky exemplar?