ahojte mam caju s ktorou som dve roky asi pred tyzdnom pred 5-6 dnami sme mali sex ale bez ochrany uz ked som citil ze to namna ide tak som vytiahol ale slo troska do nej ale asi iba s kvapky kvapka robila si dneska baby test a ukazalo jej dve a pol ciaro
Stačí sa poinformovať na nete....inak počas sexu sa tiež vylučuje látka ktorá obsahuje spermie takže nestačí ak včas vytiahneš...takže aj keby sa ti to podarilo včas aj tak je šanca..prajem veľa šťastia a nabudúce viac opatrnosti
vies ono tie slabe kramy ci ako si to nazval mozu byt aj kramy ale aj priznak tehotensva, nvm ako s tymi ciarkami, ale mohli by ste si urobit este jeden test
pozri do nejakej internetovej lekárne, klikni na tehotenský test a pozri informácie k produktu... to čo máš v krabičke ten papierik, tak by to malo byť aj na nete...alebo si kukni toto či to nepomôže » www.tehotenske-testy.net/tehotensky-test...
@5 pri antikoncepcii je vzdy nejaka ta sanca otehotnenia....a pri tych najlacnejsich najvacsia....v tomto pripade sa za kvalitu plati......cize pri lacnej smejdackej antike je ovela vacsia sanca ze nezabrani otehotneniu ako pri drazsej
(Po)užívala antikoncepciu ale iba tú najslabšiu? A to,prosím ťa,čo je? Jakú najslabšiu??? Hovoríme o hormonálnej? V tom prípade žiadna najslabšia nie je,preboha..
2.) 2 a pol čiarky? čo za kravina? buď jedna, alebo 2, nie 2 a pol! nech si spraví nový test.
3.) čo to trepeš s tou antikoncepciou? ak hovoríme o HAK, nie je žiadna slabšia a silnejšia. a ak niekto nevedel, tak cena s účinnosťou NEMÁ NIČ SPOLOČNÉ!!!! Jedná sa len o vedľajšie účinky - lacné druhy HAK majú viac nepriaznivých účinkov a drahšie majú aj pozitívne vedľ. účinky - benefity.
po 4.) UROB SI V HLAVE PORIADOK A AŽ POTOM SEXUJ!
po 5.) aj to dievča vyzerá, že nevie o sexe ani prd, keď ste nemali ochranu. som zvedavá, či či za to zaplatíte.
ja proste nezodpovedných ľudí ktorí sa hrabú do sexu nestrpím. tak sa potom strachujte, možno nabudúce budete rozumnejší.
keď zena chce antikoncepciu tak musí ist na krv len ze ona nesla tak jej lekárka predpísala slabe antikoncepcie ona si spravila test ale ukázalo jej iba jedna a pol čiarky,,,,k veci,,,, keď je na baby teste jedna palička tak je všetko okej ale keď sú dve tak je tehotná ale problém je ze ona mala JEDNU A POL,,,,žeby problém bol v baby teste alebo ja neviem ja som jej dneska povedal nech ide k lekarke a nech sa dá visetrit ze ci je alebo nieje lebo ja uz tím baby testom neverím vôbec robila si ho dvakrát keď ho spravila prví krat tak jej ukázalo iba pol ciakry ale o 3 dni jej ukázalo jednu a pol ja neviem čo to znamema tak jed si niekto roby baby test tak jej úkaze proste jednu alebo dve a nie take hlúposti ja nechápem tomu
AKÚ SLABÚ ANTIKONCEPCIU? a ešte som zabudla dodať, že tento výsledok testu je ABSOLÚTNE nespoľahlivý! po 5-6 dňoch od styku jej neukáže, či je tehotná, preboha...
16 17 tak sa spýtajte lakera/ky o slabej antikoncepcii ja neviem no ale zajtra ide k lekárke a ja som velmy zvedavý ako to dopadne ona my písala ze stále spi vela je a sem tam vracia ja viem to tu príznaky ale po 5-6 dnoch?? to moze
nuz to je tak ked sukate bez ochrany... sa hrate na zodpovednych? Ked uz si vybavujem HAK tak poriadne a just by som aspon mesaic abstinoval aby som si bol isty ze uz funguje (popriapde s kondomom). A potom mozno bez.
Za dalsie ked ste si neboli isty, ci sa do nej nieco dostalo alebo nie mali ste hned rano potom makat do lekarne a kupit tabletku po. Nie je to buhvico ale lepsie nez stresovat potom tehotna/netehotna a potom priapadne platit potrat alebo sa starat o babo...
Ale tak vam treba, ked ste nezodpovedni tak si tie stresy okolo toho zasluzite a snad sa konecne poucite a nabuduce uz budete ZODPOVEDNI.
* a teraz vazne, uz ako pisala @Ayreen vyssie -cely ten prispevok mi pride nejaky zmateny. Bud je to fake a pokus na seba upozornit, alebo to ma chalan trochu dopletene.
Tak ja chápem tomu "slabá antikoncepcia" tak, že má nízky príjem hormónov.
Teda, moja spolužiačka mala problémy s menštruáciou, tak dostala vysoký príjem hormónov, ale nepotrebovala to proti otehotneniu, len aby menštruáciu mala.
Tak táto má asi nízky príjem, ale to zas mávajú tie antikoncepcie, tak neviem.
áno, antikoncepcia s nízkou dávkou hormónov sa predpisuje, častejšie starým ženám, pretože tým už hormóny môžu skôr uškodiť. ale to nemení nič na tom, že aj táto HAK je spoľahlivá. Nikdy sa pre to však nepoužíva názov "slabá antikoncepcia".
akože ja neviem čo tu riešite... ja som z jeho formulácie "slabá antikoncepcia" pochopila, že brala antikoncepciu s nízkym obsahom hormónov. tak zjebte ho za to, že to zle pomenoval. kriste.
a môže byť tehotná, keď dostala krámy? to hádam nie..
bola u lekárky a povedala jej ze nieje tehotná lekárka povedala ze to sa ani nemohlo prilepiť na maternicu a este jej povedala ze treba velke množstvo spermii aby to vôbec mohlo preniknut az priamo tam kde ma takže fuuuu som stastny
Ahojte,ja sa chcem spytat,mam 17 rokov,vo february budem mat 18 a cakam dieta.Chcela by som len vediet,ze ci dalsie semeno by mohla uskodit plodu.vdaka
ahojte,prosim vas aka je pravda ze pocas sexu este pred vystrieknutim sa vylucuju spermie.nevystriekal sa do mna ale i napriek tomu sa bojim a neviem ci mam uzit tabletku po.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Antikoncepcia je predsa na to, aby zabranila otehotneniu.
A ked myslel kondom, nechapem, ako to s tym suvisi, ze ho pouzivali predtym (aj ked nebol zrovna kvalitny), ked ho nepouzili pred tymi 6 dnami.
2.) 2 a pol čiarky? čo za kravina? buď jedna, alebo 2, nie 2 a pol! nech si spraví nový test.
3.) čo to trepeš s tou antikoncepciou? ak hovoríme o HAK, nie je žiadna slabšia a silnejšia. a ak niekto nevedel, tak cena s účinnosťou NEMÁ NIČ SPOLOČNÉ!!!! Jedná sa len o vedľajšie účinky - lacné druhy HAK majú viac nepriaznivých účinkov a drahšie majú aj pozitívne vedľ. účinky - benefity.
po 4.) UROB SI V HLAVE PORIADOK A AŽ POTOM SEXUJ!
po 5.) aj to dievča vyzerá, že nevie o sexe ani prd, keď ste nemali ochranu. som zvedavá, či či za to zaplatíte.
ja proste nezodpovedných ľudí ktorí sa hrabú do sexu nestrpím. tak sa potom strachujte, možno nabudúce budete rozumnejší.
už sa nejdem rozčuľovať, lebo ehm... no nič.
A aj tak som o "slabsej antikopcii" nikdy nepocula...
nuz to je tak ked sukate bez ochrany... sa hrate na zodpovednych? Ked uz si vybavujem HAK tak poriadne a just by som aspon mesaic abstinoval aby som si bol isty ze uz funguje (popriapde s kondomom). A potom mozno bez.
Za dalsie ked ste si neboli isty, ci sa do nej nieco dostalo alebo nie mali ste hned rano potom makat do lekarne a kupit tabletku po. Nie je to buhvico ale lepsie nez stresovat potom tehotna/netehotna a potom priapadne platit potrat alebo sa starat o babo...
Ale tak vam treba, ked ste nezodpovedni tak si tie stresy okolo toho zasluzite a snad sa konecne poucite a nabuduce uz budete ZODPOVEDNI.
Teda, moja spolužiačka mala problémy s menštruáciou, tak dostala vysoký príjem hormónov, ale nepotrebovala to proti otehotneniu, len aby menštruáciu mala.
Tak táto má asi nízky príjem, ale to zas mávajú tie antikoncepcie, tak neviem.
si spravte dalsie testy,aj 30----aspon budete vidiet...jaka je pravdepodobnost
a môže byť tehotná, keď dostala krámy? to hádam nie..
A ako napísal, dostala slabú menštruáciu, takže môže byť tehotná. Ale zas, keď berie tabletky...
lekár je asi najistejšie riešenie, ale tiež si myslím, že netreba zbytočne stresovať.
Lucka zabudas na podstatny detail. A sice, ze dostala iba taku 'Slabu' menstruaciu !
Co im samozrejme schvalujem, takto sa im do ich sexualneho zivota nevkradne ta zla tetka nuda ...
Ako môže byť niekto až taký dementný, ako ty...