pred tromi mesiacmi som spala s chlalanom a prve dva mesaice som normalne dostala krámy ... len teraz som ich uz mesiac nedostala,,, mozem byt tehotna? sice teraz som bola dost chora asi dva tyzdne a berem lieky ... moze to niako ovlyvnit? ... :/
To je chorobou a liekmi, neboj sa papaťka, tehotná budeš. Ešte párkrát sa s niekým vyspíš a bude to. Teraz si len v strese a to môže mať tiež za následok meškanie krámov.
no a tak len tak napises "spala som s chalanom" a nepises ci s ochranou alebo bez tak z kade mame vediet? alebo ak bez, tak to je pekne hlupe. a ano, aj ja som pocula o par pripadoch, kde zena este mala menzes a bola tehotna. podla mna je to stresom a hlavne liekmi.
no ak si už medzi tým dostala menzes tka tehotná nebudeš. žeby? však keď dostaneš krámy počas tehotenstva tka potratíš ty rúra. (niektoré dievčatá by si mali preštudovať problematiku menzesu a tehotenstva... )
Jak moja babka vravia "Decko je tá najväčšia potecha" =D... takže aj keď, aspoň budeš mať potechu =D.. ale nie, určite nie a ked chceš istotu tak si kupo tehotenský test..
sa už nevyjadruje každý týždeň tu je niekto tehotný a furt záhadnejším spôsobom. Inak ma to furt teší že starosti máte vtedy už keď ste na vážkach či ste tehotné ale keď jebete tak vtedy hlava prázdna.
tak po prvé keď sa nad tým tak strašne rozčuľujete na čo na to reagujete....???po druhé keď viete o tom hovno tak čo sa do nej púšťate( nemyslím tým všetkých) moja, je pravda, že do piateho mesiace tehotenstva môžeš úplne v poriadku dostávať menzes, ale mal by byť určitým spôsobom iný, napr: slabší, kratší, alebo iba špinenie...Ale keďže si chorá tak menzes to veľmi ovplyvňuje aj choroba, schudnutie, a ako bolo povedané tak ATB tiež...pre svoj vlastný pokoj si urob tehotenský test, ale pamätaj, že aj týmito nervami z toho, že môžeš byť tehotná si menzes odďaľuješ...
Prekvapuje ma, ze 18 rocna dospela baba nevie taketo veci. Ako nic proti, ze sa pyta ked nahodou nevie ale toto by mala vediet uz baba co dostane kramy prvy krat. No a keby tvoj chlapec daval do teba s gumou tak nemusis nic riesit. Som zasadne proti nechranenemu sexu ak baba nebere antikoncepciu a dvaja sa este dobre nepoznaju alebo vobec Vratim sa k teme, nie nie si tehotna, mas to opozdene kvoli chorobe a liekom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Jedine ak by si splodila druhého ježiša ....
Strach ci radost?
( rofl)