Akú používate očnú linku? chcela by som si kupiť, ale neviem aká značka je dobrá.. chcela by som asi Essence, pretože špirály od nich sa mi dosť osvečili.
ja mám linku od essence tenku,klasickú (samozrejme majú ich viac a dosť mi nevyhovuje, rýchlo sa rozmaže, ale zdá sa mi, že kamoška mala takú istú a bola spoko.
Potom majú ale tekutú takú hrubšiu a tá je podľa mňa lepšia.
ja som sa naucila pouzivat taku tu linku ktoru si davas stetcom a je omnoho lepsia, ako tekuta. Chce to trochu zrucnosti pri nanasani, ale to pri nejakom 5. pokuse ide, dokonca aj mne. Vydrzi dlhsie a da sa lepsie aplikovat. Mam znacku Catrice a mam ju uz asi rok a stale je jej tam vela
pouzivam ju kazdy den uz take styri roky a je super hlavne sa mi paci ten koniec, ze ma taky tvrdy.. akoze to nieje taka stetinka. vydrzi tak 2-3 mesiace a je fakt vodeodolna
Ak si nevieš poradiť ktorá je dobrá, jednoducho naťukaj názov produktu do youtube. Niektoré baby na kozmetiku robia video-recenzie. Ja som sa takto vyvarovala kúpe fixky na oči od essence, lebo na videu bolo názorne ukázané že sa dosť rozmazáva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Potom majú ale tekutú takú hrubšiu a tá je podľa mňa lepšia.
konkrétne táto, je ešte jedna, s tenším štetcom a s "trblietkami" ale tá sa mi až tak nepáči
ja som s touto spokojná
pouzivam ju kazdy den uz take styri roky a je super hlavne sa mi paci ten koniec, ze ma taky tvrdy.. akoze to nieje taka stetinka. vydrzi tak 2-3 mesiace a je fakt vodeodolna
alebo
» encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...