Zdravim vas ludkovia. Sa chcem spytat hlavne chalanov....
Ked som so svojim chalanom a sa hladime , bozkavame atd (sex sme este nemali) , tak ma vlhky zalud , a neviem ci to je normalne , ci to ma kazdy chalan tak , alebo z coho to vznika alebo kedy t
@hajzelodkosti Ale coby fake. Myslis ze by ma bavilo to tu zakladat len tak ? Ty si asi nejaky mudrc co vzdy vsetko vedel a kazdu situaciu ktoru v zivote zazil vzdy vedel o co ide a preco to tak je . mam pravdu?
ved ale co ju sundavate?za to,ze sa pyta na nieco,co vy viete,za to to nemusi byt fake! a pyta sa milo a slusne, nie nejako "aqo to mám urobqaaaat" a podobne chujoviny...
@sandy114 neboj sa,to som si vsimla aj ja ze je teraz prihlasena, no a? nie kazdy kto sa 1 krat prihlasi musi byt fake ak to myslis...ale pyta sa to normalne ,kebyze sa to pyta fakt chujovsky nepoviem...
@24 uplne prekrucas co som povedala, povedala som ze ked som sa registrovala som mala cca 15... ale po svojej prvej registracii som nezalozila temu na uplne stupidnu otazku, na ktoru odpoved vie aj male decko
@28 my sme mali... dievcata o menstruacii a o tych dalsich dievcenskych vecia, chalani o tychto chalanskych veciach a potom sme si vzajomne menili poznatky a knizocky cas premien
@0 v tvojom veku by si to snáď (teoreticky,keď nie ja prakticky-to chápem) mala ovládať...
a hej,každý tu bol 1x prihlásený,ale hneď nemusel zakladať diskusie...najprv sa tu zorientoval,niečo okomentoval...potom...
keď je niekto 1x prihlásený,tak je to podozrivé...(fake) čsť výnimkám...
bolo by fakt odveci, keby jej tu aspoň niekto poradil?
tá tekutina to sú tzv. kvapôčky lásky, vznikajú pri vzrušení muža, je to úplne normálne. ako tu už napísali príklad - aj keď ťa dráždi on, zvlhneš ty, keď ho dráždiš ty, "zvlhne" on. ani chlapovi by sa to asi veľmi nasucho nepáčilo...
o tom, či sú v kvapôčkach lásky spermie sa vedú polemiky, ale ja osobne sa prikláňam k tomu, že tam môžu byť, takže (hlavne keď ste neskúsení) dávajte na to pozor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
On-line teraz online
15.1.2009 o 18:15
(Registrácia: 15. 1. 2009)
este nejake otazky?
na otazku "Ake su druhy antikocepcie?" bola super odpoved "LASKA ODZADU!"
a mali sme spolu aj chalani aj baby...
otvorena komunikacia?
a hej,každý tu bol 1x prihlásený,ale hneď nemusel zakladať diskusie...najprv sa tu zorientoval,niečo okomentoval...potom...
keď je niekto 1x prihlásený,tak je to podozrivé...(fake) čsť výnimkám...
tá tekutina to sú tzv. kvapôčky lásky, vznikajú pri vzrušení muža, je to úplne normálne. ako tu už napísali príklad - aj keď ťa dráždi on, zvlhneš ty, keď ho dráždiš ty, "zvlhne" on. ani chlapovi by sa to asi veľmi nasucho nepáčilo...
o tom, či sú v kvapôčkach lásky spermie sa vedú polemiky, ale ja osobne sa prikláňam k tomu, že tam môžu byť, takže (hlavne keď ste neskúsení) dávajte na to pozor.