1. Skúšali ste telekinézu?(nadvyhovanie predmetov silou vôle bez fyzického dotyku.) Myslíte, že ju niektorí ľudia majú? Ako ju ovládli, dá sa to naučiť ak to vôbec existuje?
2. Vyvolávali ste už niekedy duchov / ducha alebo ste sa snažili s nejakým spoj
tak telekinézu som zatiaľ neskúšal ... myslím si že niektorý ľudia ju majú ... podľa mňa sa to dá naučiť .. určite aj na internete máš veľa návodov ale chce to veľa trpezlivosti ak by si to naozaj chcel vedieť
nie ducha som zatiaľ vyvolávať neskúšal viem aké je tam riziko .. možno keby sme viacerí by som sa odhodlal
ked v telke šli čarodejnice, skúšala som všeličo od vyvolávania duchov po levitovanie potom som si uvedomila že to maximálne dokážu tibetský mnísi čo žijú 40 rokov na jedno mieste a meditujú
Ja som už toľko veci skúšal a nič nefungovalo.. možno zato že som bol mladší asi 14 rokov som mal a asi som tomu ani sam neveril neviem no.. každopadne som vďaka rôznym anime skúšal všetko čo som kde videl o všetkom som googlil
Čiže skúšal som ale nešlo mi to tak ani moc neverím že to niekto dokáže..
A vyvolávanie duchov som neskúšal
@tomiq254
To by som netvrdil, aj duch každého zomrelého je možné vyvolať...O tom by ti vedela rozprávať jeden farár, ktorý chodieva pomerne často posviacať domy, kde domáci nechcú bývať, lebo im tam straší.
s telekinezou je to zaujimave ..mam jednu kamosku ..alebo skor znamu co sa tomu venuje a veri ze je to mozne ..dost som sa s nou pohadala ..ale v podstate pravda bola niekde uprostred
a k duchom ...neverim .. ako vsetko je mozne takze skor I dont care
Ked som bola tento rok na výlete s triedou s naj. kamoškou a kmarátom sme vyvolávali ducha, nevyšlo to, ale jedna spolužiačka do našej izby vliezla cez okno, a tak sme si mysleli že sme toho duch vyvolali
telekinézu ovládajú len tí čo majú v sebe démona alebo zlého ducha. Dneska som sa o tom s jedným kňazom rozprával a on vravel že to existuje, ale darí sa to len takým ľuďom. Čiže doporučujem od telekinézy ruky preč! Buďme len radi tí čo sa nám to nepodarilo naučiť sa
@ortego
Dobre ale je iné keď tam duch už je a straší a je iné keď ducha vyvolávaš možno sme sa len nepochopili. Spýtaj sa kňaza či môžeš vyvolať ducha povie ti že vyvoláš len démona mne to povedali už traja kňazi a aj na internete som o tom počul hovoril o tom jeden exorcista.
@ortego
Neviem či sú ti známe špiritistické tabuľky s ktorými veľa ľudí chce nadviazať kontakt s mŕtvymi ale toto je veľmi démonické a nebezpečné. Vyvolávanie duchov sa považuje za okultizmus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2 nie + nie + nie a uz vobec nejde o to, aby slo o zly cin alebo nestastie
nie ducha som zatiaľ vyvolávať neskúšal viem aké je tam riziko .. možno keby sme viacerí by som sa odhodlal
2. nie
Ale Ježiš nebol duch.
Čiže skúšal som ale nešlo mi to tak ani moc neverím že to niekto dokáže..
A vyvolávanie duchov som neskúšal
To by som netvrdil, aj duch každého zomrelého je možné vyvolať...O tom by ti vedela rozprávať jeden farár, ktorý chodieva pomerne často posviacať domy, kde domáci nechcú bývať, lebo im tam straší.
a k duchom ...neverim .. ako vsetko je mozne takze skor I dont care
Dobre ale je iné keď tam duch už je a straší a je iné keď ducha vyvolávaš možno sme sa len nepochopili. Spýtaj sa kňaza či môžeš vyvolať ducha povie ti že vyvoláš len démona mne to povedali už traja kňazi a aj na internete som o tom počul hovoril o tom jeden exorcista.
Neviem či sú ti známe špiritistické tabuľky s ktorými veľa ľudí chce nadviazať kontakt s mŕtvymi ale toto je veľmi démonické a nebezpečné. Vyvolávanie duchov sa považuje za okultizmus.
Tvoj Ježiš to mám najradšej ani si neuvedomuješ čo odmietaš a čo nevedomky k sebe pripúšťaš.
takým pi.iam sa to neda vysvetliť, oni iba budu rýpať ako diviaky v lese a žiadny úžitok
pozri si jeho videa. Dokazal pohnut oblakom len tym ze sa nan pozrel. Kto sa tym moze pochvalit?