Ja si osobne myslím, že evolučne sa nám mozog zdokonalí tak, že budeme využívať telepatiu.
Ale pokiaľ by sme to mali urýchliť takýmto spôsobom, nemám nič proti.
Myslím, si, že po čase príde k splynutiu robotov s ľuďmi.
Veď si len zoberme, koľko strojov a pístrojov využívame a to každý deň a pokrok ide brutálnym tempom dopredu.
Už napríklad aj vedci hovoria, že v budúcnosti si budú ľudia nechávať amputovať nohy, aby si mohli dať umelé, pretože budú dokonalejšie ako tie naše. Proste to zdokonaľovanie ide vo všetkých smeroch dopredu.
@method Dokelu, takže to bol zas len lákavý nadpis a potom sa dozviem, že to je vlastne o čipe (ach).. Tak už nič potom, toto sa mi nepáči. Je to priveľmi futuristické. A ja som dúfala, že sa bavíme o nejakej sile psychiky, pff!
ale ved ovladat pocitac myslienkami vieme aj bez cipu v mozgu.. staci mat na hlave specialnu celenku, ktora vysiela z/do mozgu elektricke impulzy. cital som o tom uz pred dvoma rokmi tusim..
Podla mna je telepatia blbost...a to z dovodu: ochrana sukromia...impluzy letia rychlostou svetla, ak by ste sa telepaticky dorozumievali, nejaki zakerni ludia ale aj normalni ludia by kludne mohli zachytit vas rozhovor aj na konci sveta...a aj tak keby sme to tak velmi potrebovali tak by nam to priroda nadelila...tak neviem co tu riesite s telepatiou...
@method cs telepatia samozrejme ze existuje uz aj teraz, kmozog je ako jeden velky elektricky vysielac cize sa moze spojit aj s ostatnymi mozgami , takisto to moze byt aj za chvilu s pocitacmi , pocitace kludne moze byt ako ludia, cize si budu uvedomovat svoje vlastne ja , mozu prezivat svoje vlastne emocionalne pocity ako radost a smutok , popripadne mozu nahradit rolu sudcov, kedze pocitac moze byt dokonalejsi a moze lepsie usudzovat ako clovek , ked sa pytas odkial som k tomuto vsetko dosiel, tak odpoved j jednoducha na stranke www.rael.org , i ked tato stranka hovori hlavne o evolucii ludstva cize ze nas tunak na svete vytvorili ludia ako my , len omnoho vyspelejsi zvani elohim , a ktori mimochodom vzdelavali ludstvo v minulosti atdd viac na tej stranke , ale zaroven sa tam mozes docitat ze tito nasi stvoritelia elohim , tiez uz urobili velki vpred dopredu a su pred nami vedecky 25000 rokov, cize pouzivaju svoje vysoko inteligentne pocitace na sudenie ostatnych , a aby im ulahcili zivot teda pracu atdd, pise sa tam inac aj dost o telepatii ,zmyslovych meditacii cize prenosu myslienok , cize ta to mozno ze zaujme ta stranka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale pokiaľ by sme to mali urýchliť takýmto spôsobom, nemám nič proti.
Myslím, si, že po čase príde k splynutiu robotov s ľuďmi.
Veď si len zoberme, koľko strojov a pístrojov využívame a to každý deň a pokrok ide brutálnym tempom dopredu.
Už napríklad aj vedci hovoria, že v budúcnosti si budú ľudia nechávať amputovať nohy, aby si mohli dať umelé, pretože budú dokonalejšie ako tie naše. Proste to zdokonaľovanie ide vo všetkých smeroch dopredu.