Predstavte si situáciu: S niekým si píšete, už relatívne dosť dlho, a zisťujete, že sa vám fakt páči jeho charakter, že si takmer dokonale rozumiete a ak si aj nerozumiete, tak si to dokážete vydiskutovať a prídete na to, že vaše názory nie sú diametrálne
Je mi jasné, že to, čo teraz napíšem vyznie čudne.. ale tak:
Každý potrebuje byť vo vzťahu s človekom, s ktorým si rozumie... Ale ak na neho nemôže ani pozrieť.. To by som nevydržala... Teda.. Nevydržala by som ani byť vo vzťahu s niekým, kto vyzerá úplne podľa mojich predstáv, ale na mentálnej rovine sme na opačných koncoch To proste nejde..
Pozri, mozno budem povrchny, ale v tomto ohlade treba hladat rozumny kompromis a ak ma niekto odpudzuje, to kompromisom nieje... Ako jeden cas kolovalo ludove mudro po nete: Povaha je fajn, ale neurobis sa na nej.
V tomto som divná ,ale mne sa človek musí aj páčiť( ako v realite je to čisto o charizme ) Ked si z niekým supr píšem a kuknem len tak jeho fotky a uvidím ,že to je niekto pre mňa nepríťažlivý tak už si s ním nemôžem písať . Neviem prečo -.-"
nejde o to čo vyhrá , keby sa dali dokopy tak pravdepodobne by počase začal ten jeden aj tak podvádzať , alebo by sa rozišli rovno, žiť v partnerstve kde druhá osoba odpudzuje sa nedá.
Telesno pretože životný partner by mal spĺňať oboje. Načo ti je krásne vyzdobená prázdna darčeková škatuľa a tiež prečo by si si vyberal zvonku škaredé auto s nádherným interiérom?
Mmm pačilo sa ti nanom najprv to aký je.. ze si rozumiete.. podla mna nechcel aj koli tomu ti posielat nejaku fotku aby sa nestalo to coho sa bal ze by si sa zacala koli vyzoru spravat k nemu inač.Takze aj ja si myslim ze ak to bude cisto kamaratske tam nehra ulohu to ci sa ti niekto paci alebo nie.. vo vztahu ta ten niekto musi trosku aj pritahovat a tak......
Tento problém nezvyknem mať, lebo tak nejak sa mi zdá aj tak každý krajší, keď má pre mňa význam jeho charakter. Proste to mám prepojené - dobrý človek nemôže byť (aspoň v mojich očiach) škaredý.
Ja som ten typ človeka, čo keď je očarený povahou a správaním človeka (ženy) tak mi je jedno ako vyzerá a namotám sa na ňu...ale väčšinou ženy, ktoré ma očarujú svojou povahou a správaním, sú pôvabné a krásne a nemyslím tým zmaľované pipky s vystrčenými kozami. (ktoré často nie sú dobré ani na tú 1 noc)
keď sa mi niekto nepáči, nepriťahuje ma, ba skôr naopak,, tak žiaľ,, rozumieť si s ním môžem akokoľvek dobre,, ale nič viac by som s ním nedokázala mať
@mort žijeme v povrchnej spoločnosti ..každý sa dnes bude obracať na vzhľad ..už iba z čisto ľudského estetického cítenia sa radšej pozeráme na to pekné ..ale vieš, niekto nie je dokonalý
ja by som sa skôr zamerala na to duchovno
už len to, že si si v hlavičke spravila predstavu niečoho, resp. niekoho kto by ti vyhovoval po každej stránke, keďže si sa s ním čisto teoreticky chcela dať do kopy ..často krát si veci vysnívame práve pre to aby boli pre nás dokonalé, presne stvorené ..ale keď otvoríme oči uvedomíme si, že sme dopadli na tvrdý kameň reality a z toho krásne sna sa raz treba zobudiť
ak ho odmietneš pre vzhľad, nebude to povrchnosť,
ak ho prijmeš pre jeho vlastnosti, tak si podľa mňa našla spriaznenú dušu
Vďaka Ale ako hovorím, tá otázka je čisto teoreitcká, skutočne som šťastná, že niečo takéto nemusím reálne riešiť, lebo si myslím, že každý v tejto situácii by z toho bol nešťastný.
ale si to zober aj z opačnej strany si predstav, že nájdeš takého ktorý by ťa ale neskutočne priťahoval telesne. Kus nádherného limitovaného chlapa a keby že otvorí ústa ..koniec ..v ničom by ste sa nezhodli
jasne ze sa musi pacit , rozumiet si mozme ale duchovno mi euforie neprivodi .. kamarati mozme byt kludne, ale sympatia musi proste byt ,a ved to si dala realnu otazku
Áno, bolo by to ešte horšie, to by bolo mučivé, ukreutné, pekelné.. To je ešte horšie, lebo je tam telesno, akurát, že sa s ním môžeš vyspať a kašleš naňho, lebo vieš, že v hlave nemá nič..
A nemusí ťa mrzieť, že si mu ublížila alebo niečo.. Ukojíš svoju potrebu a necháš nerozumného nerozumným, kdežto v tomto prípade prichádzajú výčitky svedomia a sebaspytovanie.
@mort Ahoj. Niečo také sa mi stalo s mojím dievčaťom. Boli sme od seba ďaleko ale dosť sme si rozumeli. Ale mala fotku, a páčila sa mi od začiatku tak to bola taká, láska na prvý pohľad
Ale videl som jej fotku!!
Ak by sa mi ´´telesne´´ nepáčil určite nie.
Výzor je určite dôležitý.
Určite tam proste musí byť aspoň kúsok toho čara, čím by si ma získala, ak nie. Tak žiaľ nie...
telesno.. bohuzial ked nefunguje fyzicka chemia, moze byt clovek akokolvek uzasny.. a naopak tiez, kus chlapa ale ked je blbec, naco by mi to bolo dobre?
Keďže telesná príťažlivosť (príťažlivosť, nie nutne krása) a sympatickosť sú tiež dôležitou súčasťou vzťahu, tak bez nich to nejde. A ak mi je niekto "priam odpudzujúci", tak sa s ním už bohužiaľ nestretnem ani ako s kamarátom/kou, nie som masochista...
neverim znamostiam cez internet ale ak by sa mi to stalo bral by som to tak ze je aspon niekto (v momente toho stretnutia) skym mozem ist na kofolku a pokecat
Za počítačom je človek úplne iná osobnosť. Preto také známosti nemajú podľa mňa perspektívu. Skôr by to fungovalo, keby ste sa len zbežne zoznámili cez správy na nete a tie hlavné črty osobnosti a názory by ste spoznali osobne.
Neviem, mne sa to stalo tak, že som si asi 5 mesiacov písala s človekom, ktorý mi bol neskutočne sympatický - milý, inteligentný, a vo všetkom sme si perfektne rozumeli
Videla som fotky, ale nejako som sa nad tým ako vyzerá nezamýšľala, neprišiel mi byť nejako krásny...
A potom keď sme sa stretli, tak som zistila, že v skutočnosti vyzerá oveľa lepšie, že z neho vyžaruje niečo neuveriteľne príjemné, a okamžite som sa do neho zamilovala
Ale na otázku neviem odpovedať, asi by som si s niekym takým ani nepísala, bála by som sa, že je to fejk, v tomto som zase dosť opatrná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Každý potrebuje byť vo vzťahu s človekom, s ktorým si rozumie... Ale ak na neho nemôže ani pozrieť.. To by som nevydržala... Teda.. Nevydržala by som ani byť vo vzťahu s niekým, kto vyzerá úplne podľa mojich predstáv, ale na mentálnej rovine sme na opačných koncoch To proste nejde..
Ale ak sa bavíme o partnerovi, tak to si neviem predstaviť že by som žil s niekým kto ma fyzicky nepriťahuje alebo priam odpudzuje
ked sa mi paci jeho charakter, neznamena, ze uz sa s nim viac krat nestretnem, ale budeme sa kamaratit
bohužääl
ja by som sa skôr zamerala na to duchovno
už len to, že si si v hlavičke spravila predstavu niečoho, resp. niekoho kto by ti vyhovoval po každej stránke, keďže si sa s ním čisto teoreticky chcela dať do kopy ..často krát si veci vysnívame práve pre to aby boli pre nás dokonalé, presne stvorené ..ale keď otvoríme oči uvedomíme si, že sme dopadli na tvrdý kameň reality a z toho krásne sna sa raz treba zobudiť
ak ho odmietneš pre vzhľad, nebude to povrchnosť,
ak ho prijmeš pre jeho vlastnosti, tak si podľa mňa našla spriaznenú dušu
ale to je čisto len môj názor
Vďaka Ale ako hovorím, tá otázka je čisto teoreitcká, skutočne som šťastná, že niečo takéto nemusím reálne riešiť, lebo si myslím, že každý v tejto situácii by z toho bol nešťastný.
ale si to zober aj z opačnej strany si predstav, že nájdeš takého ktorý by ťa ale neskutočne priťahoval telesne. Kus nádherného limitovaného chlapa a keby že otvorí ústa ..koniec ..v ničom by ste sa nezhodli
to by bolo podľa mňa ešte horšie
Áno, bolo by to ešte horšie, to by bolo mučivé, ukreutné, pekelné.. To je ešte horšie, lebo je tam telesno, akurát, že sa s ním môžeš vyspať a kašleš naňho, lebo vieš, že v hlave nemá nič..
A nemusí ťa mrzieť, že si mu ublížila alebo niečo.. Ukojíš svoju potrebu a necháš nerozumného nerozumným, kdežto v tomto prípade prichádzajú výčitky svedomia a sebaspytovanie.
Ale videl som jej fotku!!
Ak by sa mi ´´telesne´´ nepáčil určite nie.
Výzor je určite dôležitý.
Určite tam proste musí byť aspoň kúsok toho čara, čím by si ma získala, ak nie. Tak žiaľ nie...
telesno.. bohuzial ked nefunguje fyzicka chemia, moze byt clovek akokolvek uzasny.. a naopak tiez, kus chlapa ale ked je blbec, naco by mi to bolo dobre?
a preto som sama
Ale fakt, nevidieť toho človeka a ísť sa s ním stretnúť s tým, že snáď z toho niečo bude ... Príde mi to ako strašná chyba.
Videla som fotky, ale nejako som sa nad tým ako vyzerá nezamýšľala, neprišiel mi byť nejako krásny...
A potom keď sme sa stretli, tak som zistila, že v skutočnosti vyzerá oveľa lepšie, že z neho vyžaruje niečo neuveriteľne príjemné, a okamžite som sa do neho zamilovala
Ale na otázku neviem odpovedať, asi by som si s niekym takým ani nepísala, bála by som sa, že je to fejk, v tomto som zase dosť opatrná