Investigation Discovery (tam ma bavi vsetko) a aj obycajskee Discovery (..napr. Miami Ink...), Animal Planet (tam ma bavi SKORO vsetko, napr. o opiciach ma NEbavii pozerat ).... a pak este pozeraavam hudobneee tv stanice ..a taak...
no z tych slovenskych stanic jedine markizu...a na nej takmer vsetko najme vsak serialy...Joan z Arkadie NCIS Zajtrajsie noviny Veronica Mars...a z tych zahranicnych discovery reality a disney channel...no co idu tam dobre serialy
discoveeeery to pozerám stáále... Beara Gryllsa (ultimate survival-boj o prežitie) Mythbusters to je úplna pecka, how it´s made ... dirty jobs... a vlastne všetkoo D a na jojke stratené duše
AXN, Discovery, film +, HBO, Spektrum, STV3 (ked ide hokej alebo futbal), JOJ (raz za cas), Prima, Óčko, MTV, Extremesports .... a tak dalej ja kukam skoro vsetky kanaly ktore mam ale slovenske moc rad nemam, okrem JOJ lebo tam davaju The Simpsons ale tych kukam aj na ORF
Sledujem len a len Tv tipy z kinemy-filmy...najmä na staniciach Dvojka, Ct2, Ct1, Filmbox, ale aj Markiza, Joj, Doma. Najma Kino na Dvojke je super. Teraz budu filmy z Novej vlny-v sobotu Organ.
Príliš telku nepozerám, dosť seriálov, čo tam chodí mám stiahnutých, tak pozerám na dvd. Tam nie sú reklamy, zatiaľ čo v telke vám do 40 minútového seriálu stihnú dať aj dve.
mafstory co mi propomina ze ju idem rpave pozerat hm... OCC, gilmore girls a proste taku klasiku.. two and half man je bohovinka.. simpsonovci, spravy na TA3.. sportove tam tenis a football... a obcas VH1 Aalebo nejake hudobne.. ale vacsinou to mam na markize
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a potom STV, Markízu, JOJku a Primu (príležitostne podľa toho čo momentálne dávajú )
Odsúdené, Keby bolo keby. Na Markíze tie predvolebné a povolebné veci.
Ale len na nete, telku som už nepozerala...pfúú...no, bude to dosť
CSI, Kosti, Simpsonovci
Markíza Dva a pol chlapa
TA3 a Óčko
všetky média totiž len oblbujú, deti zlaté
a občas ešte pustím Eurosport alebo Nova sport, kedysi som sledovala aj Discovery, napr. Mythbusters alebo Ultimate Survival
inak mám veľmi rada Discovery - hlavne Beara Gryllsa kissing_heart: : ale tam sa dá takmer všetko pozerať
Najobľúbenejšia televízia: Discovery Channel, HBO, MTV, Spektrum TV
A na Jojke pozerávam Simsonovcov.