Sledujete ich vobec este niekdo? Podla mna obsach nasich sprav v tv su totalne ... ktore nema ani vyznam sledovat.klasicka rutina ozraty niekdo zabity potom pridu maciatka teliatka psiky...dokola to iste..koho vlastne kazdy den zaujima kde sa kdo ozral
Krimi noviny ani moc nesledujem, lebo to je podľa môjho názoru zbytočné zasypávanie sa negatívnymi informáciami, ktoré človeku nijako neprospejú, nič s tým už nemôže urobiť. To, že niekto jazdil ožratý a spôsobil nehodu, alebo sekerou napadol svoju ženu mi do života nič nedá, iba ak nepríjemné pocity.
Ale čo sa toho hlavného spravodajstva týka, to sledovať ešte má nejaké to opodstatnenie, kedže sa tam riešia celospoločenské témy, aj ked samozrejme nemať to ako jediný zdroj informácii, že je to pravda lebo to na Markíze povedali.
@riddler no mam kolegu srba.......a co sa tyka zvysku sprav tak velmi dosledne vzdy pripomina ze mi ako slovaci mame nenormalnu cenzuru co sa tyka sprav....
Tak jasné, médiá vedia byť účinný firewall- o niečom hovoriť stále dookola, o niečom menej, a o niečom radšej vôbec. Pamätám si napríklad kauzu Michala Susaka, čo bol aj poradca MIklošovej mafie pri privatizácii SPP, radil im ako ho sprivatizovať takmer zadarmo. v Rumunsku ho zavreli za nejaké podvody, tiež tam robil podobné kšefty. Niektoré naše médiá sa tejto kauze elegatnne vyhli.
Nesledujem vobec, nemam potrebu debilizovat svoju hlavu s tym. Pozerat ako sa niekto vrazdi a pod. Ani politika a pod sa podla mna neoplati lebo davaju pohlad len z tej strany, z ktorej su a aj tak sa clovek nedozvie pravdu, takze naco vobec?
Keď zrovna prší alebo je popršané, že nemusím polievať alebo vonku som sa nepustil do nejakej roboty, tak vtedy pozriem.. ...pozerám na Markíze, a aj to málo a občas a ako tá prvá časť politika a Kočner, ktoré už asi ošediviem z toľkého omielania nemusím, no už tú druhú časť kde dávajú o krajoch, kde sa čo zväčša vybuduje, má budovať a aké novinky majú v krajoch, tak to si pozriem radšej ...niečo na spôsob "dobrých novín" by som prijal, ako kedysi čo chodilo na TA3, lebo na JOJke krimi to vôbec nekukám a ani ma nejako nezaujíma..
Nie, pretože väčšina správ je negatívnych a týka sa to vždy týchto oblastí: dopravné nehody, násilie a vraždy a politika. Krimi noviny sú vyvrcholením toho všetkého bahna, čo denno denne dávkujú ľuďom. Čo ma zaujíma si pozriem na nete a z viacerých zdrojov. Televízne noviny som prestal aj preto pozerať, lebo boli stále len o tom istom a nabité negativizmom, ktorý ma totálne ubíja. Tí, ktorí to ešte sledujete, prosím neznižujte si pozeraním správ IQ a životný elán.
Nesledujem už dlho, hlavne už vyše troch rokov nemáme telku, takže vlastne nesledujem žiadne televízne programy okrem majstrovstiev sveta v hokeji a pod. Sledujem akurát Políciu SR na fb a ostatné krimi mi stačí v práci.
ked sa chcem pobaviť tak si pozrem správy alebo prečítam na denníku N o tom ako zlý Asad s pomocou ešte horších rusov v Sýrii zabíja tích dobrích islamistov a teroristov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale čo sa toho hlavného spravodajstva týka, to sledovať ešte má nejaké to opodstatnenie, kedže sa tam riešia celospoločenské témy, aj ked samozrejme nemať to ako jediný zdroj informácii, že je to pravda lebo to na Markíze povedali.
Obcas si pozriem, tak isto ako noviny precitam... A najviac sa tesim na komentare pod politicky smerovanym prispevkom