Ahojte, hľadám čo najhorší song, ktorý existuje. Teraz nemám na mysli niečo, čo má takú úroveň, aby sa to dostalo do rádia, alebo aby to bolo súčasťou nejakého albumu. Hľadám niečo, čo sa proste počúvať nedá a keby ste si to mali vypočuť vo svojej plnej d
@silvered biebera určite nie, toho každý pozná a čo sa týka tej rytmusovej, má aj horšie
@blackrisq výborný playlist, odkladám, hlavne to posledné, už ma išlo poraziť
@piter09 Takata je úspešná komercia, to ee...ale toto Goodbye je iný kaliber
@smis Chaccaron je môj obľúbený, vďaka prenikavej lyrike
@peacexp vďaka! Wilder je taký hnus, že som sa musel ísť vyvetrať na balkón. Tá Praha je tiež odpad, ale keď sa sústredíš len na to generické komerčné popshitové pozadie, tak sa to dá stráviť.
@blackrisq ruky nad hlavou poznám! to som sem chcela hodiť plus raz som videla nejakých škaredých rusov ..nejaká vianočná pesnička,ale neviem jak sa to volá
aj toto je dosť zlé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@2 ani z polovice sa nechytá na mnou uvedené
ale má to jeden + a to
fridaaaaaay !!! :letim: :letim: :letim: :letim:
trúfam si napísať že u priateľky by to bola táto (aj keď neviem prečo):
yeeeeeeeeeeeeeah
+ @11 + @12
@relieforsaddist friday je ešte v pohode a tá metalová verzia...no neviem, podľa mňa sa to dá
@miraculeux friday je lightka ale to druhé...to je už lepšie, to si odkladám
@inversi Colonia je skôr uspávanka a Eiffel 65 je moja srdcovka
@ygor vďaka, toto si odkladám!
@james98 pohodička song
@silvered biebera určite nie, toho každý pozná a čo sa týka tej rytmusovej, má aj horšie
@blackrisq výborný playlist, odkladám, hlavne to posledné, už ma išlo poraziť
@piter09 Takata je úspešná komercia, to ee...ale toto Goodbye je iný kaliber
@smis Chaccaron je môj obľúbený, vďaka prenikavej lyrike
@peacexp vďaka! Wilder je taký hnus, že som sa musel ísť vyvetrať na balkón. Tá Praha je tiež odpad, ale keď sa sústredíš len na to generické komerčné popshitové pozadie, tak sa to dá stráviť.
no nech sa páči
a prečo sa vlastne takto trýzniš?
A ešte toto, hrozne hardcore vec. To nevydrží každý. Ale teta to dala super.
a
a
@waldorfova to prvé tu už bolo, druhé neznášam ale je fakt, že sú aj horšie pesničky a pri tom treťom som skoro zaspal
aj toto je dosť zlé