Vedeli by ste mi poradiť obchody (kamenné či internetové) kde radi kupujete športovú obuv?
Hľadám nízke tenisky, aby neboli sieťovinové ani textilné (odolali dažďu). Mali by mať hrubšiu podrážku (ako bežecké). Poteším sa tipom na konkrétne modely.
a3sport, aprosport, puma (neviem či tie predajne ešte existujú - v BB je zrušená) - kedysi deichmann, baťa a sportdirect ale nebavilo ma každé 2 mesiace tam chodiť a reklamovať ich
@mmajo Vďaka, našiel som jedny Pumy na A3 sporte.
Nevieš mi povedať, že keď píšu pri konkrétnej predajni, že ich majú "skladom", či to naozaj znamená že ich majú hneď na mieste?
Lebo ja som si ich dal zarezervovať, že si ich vyzdvihnem v Eurovei, ale neviem, či mám čakať na nejakú správu, že si po ne môžem prísť, alebo či tam môžem rovno hocikedy nabehnúť
Môžeš skúsiť obchod zoot.sk, je tam celkom v pohode značková obuv, aj športovú som tam videl, takže by ti mali vyhovieť. Ceny sú podľa mňa optimálne (nájdeš tam aj lacnejšie aj drahšie) ale skús pozrieť » www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/... budeš mať aj dopravu zadara.
U značkovej obuvi máš aspoň istotu, že ti niečo vydržia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nevieš mi povedať, že keď píšu pri konkrétnej predajni, že ich majú "skladom", či to naozaj znamená že ich majú hneď na mieste?
Lebo ja som si ich dal zarezervovať, že si ich vyzdvihnem v Eurovei, ale neviem, či mám čakať na nejakú správu, že si po ne môžem prísť, alebo či tam môžem rovno hocikedy nabehnúť
U značkovej obuvi máš aspoň istotu, že ti niečo vydržia.