V skole na praxi mame cca 12stupnov od oktobra do marca, co ako student mozem spravit, resp. na co mam pravo? Na VÚZ som nasiel ze miestnost v ktorej sa zdrziavam viac ako 4hodiny musi mat aspon 20stupnov, co mam robit? Stale tu tak ochoriem ze konec.
aj na nasej praxi sme chodili do jednej budovy, kde bolo tak chladno, presne ten isty problem riesili, takze po 4 hodinach sme vzdy isli von, akoze na prieskum @1tomo1
Pravdupovediac neviem, my mavame v skole bezne pod 10 stupnov a ideme sa z toho zabit, po rekobatrukcii za hrozne euromiliony mozno aj 12 obcas bude..
Prevadzkovatel budovy povie, ze nie su eura na zabezpecenie vykonnejsieho kurenia a pojeb sa
@squat neviem, co robia na praxi, ale daj si bundu a chod si na tri hodiny aspon sadnut do 12 C a nehyb sa -,-
my sme mali v triede tiez tak, ze 6 stupnov v zime a povedali nam, ze si mame doniest ohrievac, ked sme sa zacali vyhrazat so zakonami a bla bla tak nam dali pokarhania riaditelom a neospravedlnene hodiny, ked sme odisli
Som elektrotechnik, a ako pridem o 7dmej rano a sadnem si pred panel tak tam sedim do 14tej, bundu si nemozem dat ani pod monterky lebo mame taku ''uzasnu'' pani majsterku ze nam povie ze to je obmedzenie v pracovnom odeve a je to nebezpecne kebyze robim vo vyskach a mam bundu co mi nedovoli ruky nad hlavu dat ta nepoviem nic.. Neviem co mam robit dnes som bol u lekara no a mam zapal priedusiek, tak ako kazdy druhy tyzden bud angina alebo nieco podobne no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Prevadzkovatel budovy povie, ze nie su eura na zabezpecenie vykonnejsieho kurenia a pojeb sa
@squat neviem, co robia na praxi, ale daj si bundu a chod si na tri hodiny aspon sadnut do 12 C a nehyb sa -,-
A keď prídem ku profakovi na hlavny tak otvorí okno