Potreboval by som poradit.. Viem ze ak chce mat niekto podnik (nejaky fastfood, alebo nieco)..s posedenim potrebuje socialne zariadenie..teda wc.. No ako je to s terasou ? Ak si pred podnikom postavi terasu tak nepotrebuje wc.? A moze si niekto postavit t
@notme ano.. Je to fastfood ma uz 4 stolicky vo vnutri na ktore si musel dat nalrpku ze niesu urcene na konzumaciu..a teraz stava malu terasu pred podnikom..je to koser ?
fast foody to budu mat stanovene inak. lebo podla tejto logiky by zachody museli byt aj pri kazdom stanku s nadpisom "langose" (myslim take tie budky co byvaju vacsinou pri vlakovych/autobusovych staniciach). ked to oznaci ako priestor, ktory nieje urceny na konzumaciu, tak preco nie...
teda ruku do ohna za to nedam, kazdopadne je pravdepodobne, ze zakon bude postaveny nejako takto. tak ci tak, argumentovat hajzlom asi nieje najlepsi postup
Premiestnitelne fasfoody, teda stanky, nemusia mat zachody ale musia mat nejako vyriesene zachody pre zamestnancov. Pokial je to budova, nehnutelnost, tak zachod mat musi. A nevim ci nie dokonca 3- muzi, zeny a zamestnanci.
@qwer28 takto to viem aj ja.. Ze musi mat wc do vzdialenosti 100m.. Ak ma posedenie vo vnutri budovy..no aka terasu tak je to podla mna to iste.. Musi mat wc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
teda ruku do ohna za to nedam, kazdopadne je pravdepodobne, ze zakon bude postaveny nejako takto. tak ci tak, argumentovat hajzlom asi nieje najlepsi postup