Takže, chodím do posilňovne 3-4 mesiace a docela sa mi darí a ide to... akurát mám takú dilemu dajme tomu... keď chcem niečo zo seba tak musím poriadne pribrať keďže cvičím ale ja chcem aj hlavne vypracované brušné svaly... ale tie mať nebudem ak budem vy
je to asi divné ale ja by som tiež chcela začať chodiť do posilky a trošku si spevniť brušné svalstvo len na to aby som mohla mať aspoň také námatkové tehličky potrebujem pribrať.. a toto je môj problém :/ bojím sa pribrať :/ mám síce teraz asi 53 kg, neviem, tipujem.. dlho som sa nevážila ale na tej váhe chcem ostať len sa fakt bojím pribrať že to preženiem a potom bude zo mňa buchta :/ a to nechcem :/ normálne začínam mať depresie keď mi niekto povie že som pribrala :/ neviem prečo.. ale váhu nad 60 mať nechcem.. anorektička nie som, to nie.. ale chcem si udržať štíhlu líniu ale také námatkové tehličky sa mi strašne páčia :3 pomohli by ste mi niekto? vážne by som chcela mať tehličky ale bojím sa pribrať :/
@bublina01 ak chces zacat chodit do posilky a si z HC tak chod do gymexu zaplat si jednu hodinu s trenerom a on ti jednak poukazuje co a ako a ked mu povies svoje predstavy tak ti poradi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov