No,mám rada chladnejšiu vodu hlavne cez leto samozrejme A navyše väčšinou sú umiestnené (také jazerá napríklad) na mieste kde je veľmi pekne ..A nebýva tam toľko ľudí
neviem skôr by som povedala že ani jedno lebo v tých prírodných neviete čo sa všetko môže nachádzať a v termálnych ako už spomínali že staré babky ale keď tam je veľa ľudí tak tá voda už nie je taká (aj keď síce do Štúrova chodím) :/ najlepšie je mať vlastný bazén
prírodné veľmi nemusím, neviem prečo aj keď kúpala som sa aj na Domaši, tam bolo celkom fajn a mám rada iba takú vodu kde vidím na dno
a tie termálne... akože, mám rada teplú vodu, ale keď som si pozrela že ráno v tom bazéne bola úplne čistá priesvitná voda a poobede, keď si tam všetci pekne posedeli bola voda o dosť špinavšia a plávali tam také drobné čiastočky tak ma to potom nelákalo
v podstate, všade kde ej veľa ľudí sa nedá normálne vykúpať bez pocitu, že tu bolo už milión ľudí predo mnou s rôznymi plesniami a kožnými chorobami Lepšie to je v prírodných, lebo viete, že voda nestojí a môžme povedať že sa "čistí" ale aj tak neviete kedy na čo stúpite
ja uplne milujem jazera...niekde kde neni skoro nikto aj ked je tam ladova voda ja neviem preco ale citim sa tam ovela lepsie ako na nejakom kupalisku... takze mne sa OVELA viac pacia prirodne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale čo ja viem, voči termálnym kúpaliskám mám strašnú averziu a ťažko by ma tam niekto dostal
No,mám rada chladnejšiu vodu hlavne cez leto samozrejme A navyše väčšinou sú umiestnené (také jazerá napríklad) na mieste kde je veľmi pekne ..A nebýva tam toľko ľudí
a jedine to
a tie termálne... akože, mám rada teplú vodu, ale keď som si pozrela že ráno v tom bazéne bola úplne čistá priesvitná voda a poobede, keď si tam všetci pekne posedeli bola voda o dosť špinavšia a plávali tam také drobné čiastočky tak ma to potom nelákalo
max. ked si vypijeme a sme s triedou na výlete. vtedy robím výnimku