Vieš ako ti to slušne povedať. Kdo neskoro chodí daleko býva A ja už som si našiel partnerku , a to ty isto vieš a preto ti musím dať zbohom , vieš ešte som sa neocitol v takejto situácii viem že by nám to klapalo , spoločná domácnosť všecko , aj tie naše názory na svet a morálne hodnoty (všimol si si ako som správne použil intelektualne slovičko morálne?)
Ale proste mám pocit že to budeme môct zrealizovať až v dalšom živote Dúfam že ti to nevadí a že toto moje NIE bolo podané milo a že kvôli mne nespáchaš samovraždu .... lebo by som si to nikdy neodpustil a určite by si nám všetkým chýbal
Veď ty predsa dobre vieš, že to na teba len hrám, pokiaľ ide o môj láskavý humor na tvoju osobu, a vieš, že mňa sa nemusíš báť. A vieš, že ťa mám trochu rád, aj keď ostatným sa to tak nemusí javiť.
Tvoje nie prijímam s vierou, že budeš o nás premýšľať a časom sa dopracuješ k chceniu zmeniť nie na možno. Keď prídem na rodnú hrudu, budem sa snažiť zo všetkých chabých síl zblížiť sa s tebou.
:´) až mi slzička vypadla aká veľká love story sa tu črtá.... @v3nty daj mu šancu daj! veď to je čistá láska z úprimného srdca, ktorú ti žiadna žena nedá!
phonic a ty mi po príchode na rodnú hrudu dlžíš masáž.dík
@32 aneb @Black_soul ja som sprostý dedinčan nemyslí si že by chcel somnou žiť pod jednou "stajňou" on teraz žije vo velkomeste.... A ja sa do velkomesta stahovať nemienim ! to nech si vyhodí z hlavy junák !!
Braček, ďakujem za pozvanie, ale táto kombinácia mi akosi nešmakuje. Ale na pivo môžme zájsť.
Ja nielen teraz žijem vo veľkomeste, aj na Slovensku som žil vo veľkomeste. Ale pre to sa ty netráp. Pokojne sa vzdám všetkých mestských vymožeností, obchodných centier, kultúrnych stánkov, diskoték a svojho presvedčenia, ak budem prijatý do tvojej maštaľky. A vôbec, nepodceňuj sa pre to, že už nežiješ v meste. Prídem, a kde som ja, tam je kultúra.
Ešte otázka: Aby si nepovedal, že nehodne nakladám s tvojou fotografiou, chcem sa ťa spýtať, či mi dáš verejné zvolenie dať si našu spoločnú fotku do môjho fotoalbumu. Veľmi chcem.
Ďakujem za tvoj tolerantný prístup k mojej osobe. Ďakujem, že sa dnes vyhýbaš akýmkoľvek vulgarizmom. A plne rešpektujem tvoj postoj a rozhodne si našu spoločnú fotku do albumu nedám.
Síce ma to veľmi mrzí, ale urobím, ako si želáš, chápem to.
A myslíš si, že tvoja milá si tu zvykne prezerať môj fotoalbum? No, on stojí za to, ale radšej jej to nedovoľ. Čo ak sa jej zaľúbim? A vieš ty čo!? To by bolo senzačné!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Za duchaplnosť vyhrávaš jedného z nás štyroch na celý víkend! Hurá!
No dobre ukazal si sa gz Beriem si ta na 2 tyzdne ak si to ty
@Fxx
Na mňa ani odborná pomoc nestačí.
a kto je ten druhy ujo? nejaky povedomy ksicht
Ten druhý ujo je môj veľký birdzovský priateľ a obdivovateľ a naopak. Sa zo seba navzájom vieme dobre smiať.
@Zimuska
Aj môj.
Ach, phonic, ty provokatér..
byť v3entym, ani radšej nereagujem na takéto niečo
Prvý a tretí, ale z pravej strany.
Inak, snažil som sa, aby priateľ vyzeral dobre a myslím, že sa mi to podarilo. Dúfam, že dostanem ďakovnú TS-ku.
Alebo to je umyslom ? akože aniel a diabol? akože račej by som bol ja v postavený toho diabla ...
či či aj to je ironia?
No čo povieš? Aj ja sa snažím vyzerať na fotkách lepšie, ako v skutočnosti. Sme my ale podarení.
Vieš ako ti to slušne povedať. Kdo neskoro chodí daleko býva A ja už som si našiel partnerku , a to ty isto vieš a preto ti musím dať zbohom , vieš ešte som sa neocitol v takejto situácii viem že by nám to klapalo , spoločná domácnosť všecko , aj tie naše názory na svet a morálne hodnoty (všimol si si ako som správne použil intelektualne slovičko morálne?)
Ale proste mám pocit že to budeme môct zrealizovať až v dalšom živote Dúfam že ti to nevadí a že toto moje NIE bolo podané milo a že kvôli mne nespáchaš samovraždu .... lebo by som si to nikdy neodpustil a určite by si nám všetkým chýbal
S pozdravom tvoj Romčo
Milý Romanko V.!
Veď ty predsa dobre vieš, že to na teba len hrám, pokiaľ ide o môj láskavý humor na tvoju osobu, a vieš, že mňa sa nemusíš báť. A vieš, že ťa mám trochu rád, aj keď ostatným sa to tak nemusí javiť.
Tvoje nie prijímam s vierou, že budeš o nás premýšľať a časom sa dopracuješ k chceniu zmeniť nie na možno. Keď prídem na rodnú hrudu, budem sa snažiť zo všetkých chabých síl zblížiť sa s tebou.
Ale nech to ostane medzi nami.
Môj pozdrav
phonic a ty mi po príchode na rodnú hrudu dlžíš masáž.dík
už som aj v kutiku duše dúfal že sa namna naštveš a najdeš si niekoho iného a hodného tvojmu IQ ...
No tak ked prídeš na tu rodnú "Hrudu" Tak príď do malebného mestečka Martin a ja ta teda niekde pozvem ....
čo povieš na ľudoví nápoj našich otcov Borovičku s Pivom ??
Braček, ďakujem za pozvanie, ale táto kombinácia mi akosi nešmakuje. Ale na pivo môžme zájsť.
Ja nielen teraz žijem vo veľkomeste, aj na Slovensku som žil vo veľkomeste. Ale pre to sa ty netráp. Pokojne sa vzdám všetkých mestských vymožeností, obchodných centier, kultúrnych stánkov, diskoték a svojho presvedčenia, ak budem prijatý do tvojej maštaľky. A vôbec, nepodceňuj sa pre to, že už nežiješ v meste. Prídem, a kde som ja, tam je kultúra.
Ešte otázka: Aby si nepovedal, že nehodne nakladám s tvojou fotografiou, chcem sa ťa spýtať, či mi dáš verejné zvolenie dať si našu spoločnú fotku do môjho fotoalbumu. Veľmi chcem.
NEchcem dávať podnety mojej milovanej aby ziarlila isto ma chápeš
I ked vie že ju nadovšetko milujem , ale poznáš ženy
Inak už som ta mohol sprdnut za to cosi spravil , lebo nejako to neni v súlade zo zákonmi SR a ja to berem ako fór ... zatial
Ďakujem za tvoj tolerantný prístup k mojej osobe. Ďakujem, že sa dnes vyhýbaš akýmkoľvek vulgarizmom. A plne rešpektujem tvoj postoj a rozhodne si našu spoločnú fotku do albumu nedám.
Síce ma to veľmi mrzí, ale urobím, ako si želáš, chápem to.
A myslíš si, že tvoja milá si tu zvykne prezerať môj fotoalbum? No, on stojí za to, ale radšej jej to nedovoľ. Čo ak sa jej zaľúbim? A vieš ty čo!? To by bolo senzačné!
Počul si o švédskej trojke, samozrejme, bez sexu?
Tak dobre.