skôr ma vôbec nezaujímajú ale pôjdem pozrieť rodinu a kamarátov po takmer pol roku
každopádne teším sa, keď bude už po tomto konzumnom ošiali, všetci sa ukľudnia a nebudem sa musieť v obchode pretĺkať davmi.
aspoň cez koronu si ľudia mohli dať pokoj. v predvianočnom období všetkým fakt obzvlášť jebe na lebene.
Ja neviem, kvoli robote a aj kvoli korone sa domov asi ani nedostanem, takze tak ci tak budeme na Vianoce len vo dvojici. A darceky si uz dost dlho nekupujeme, takze asi taky klidek to bude po dlhsej dobe.
Ja som jedna z tých konzumných štetiek, ktorá má už doma vianočný stromček, na okne svetielka, vianočné dekorácie a sviečky s vôňou jablka, škorice a badianu
@staphylococcus ja som nevidel 9... Medzitym mi umrel otec, ktoreho som nevidel od maja 2019, babka tiez umrela, ale tu som videl pred svadbou pred 9-mi mesiacmi.
Mame mat volno, skusim sem dotrepat mamu lebo k nej, kde byva aj sestra s chlapom a jej detmi ist nechcem. Ale matelko isto vymysli nieco aby ludia necestovali, urcite nie autobusmi na dlhe trate
@staphylococcus ako to budes vlastne riesit s cestou na Slovensko ? Musis sa dat testovat na ceste tam a pak aj o par dni na cesta spat ? Alebo sa to teba ako studentky netyka ? Sorry, za tolko otazok ale stale zvazujem ci ist alebo neist domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Na Vianoce, na 24 decembra sa každý rok neteším už takmer 11 rokov, lebo sa bojím kto sa s kým poháda atď.
každopádne teším sa, keď bude už po tomto konzumnom ošiali, všetci sa ukľudnia a nebudem sa musieť v obchode pretĺkať davmi.
aspoň cez koronu si ľudia mohli dať pokoj. v predvianočnom období všetkým fakt obzvlášť jebe na lebene.
nadšenie opadlo