kedže môj pes má strach z toho rachotu, tak ohnostroj bude pre mňa skorej utrpením...tíšiť trasúcu sa sučku a dýchať ten smrad nie je ideálne zakončenie večera...s Elzikou (môj hafan) strávim čas rada ale nemám rada, keď cítim, že sa bojí.
hmm ja sa veruze tesim..estelen som vstala a nasi boli prec z bytu..brach povedal ze isli do obchodu a ked sa vratili tak kukam a plmna taska pirotechnyky takze s atesim a moc.....
Netesim sa preto, ze musim ratovat psov....Teraz niekto hodil jedneho pirata a psy boli uplne na prasky normalne skoro rozbili okno... co chceli ist dovnutra....vecer budem muset byt snimi a davat pozor lebo po minulom roku ich radsej samich nenechavam....
A touto cestou by som chcela srdečne pozdraviť všetkých tých inteligentov, ktorí púšťajú tie kurva hlasné koniny, ktoré ohlušujú chúdakov psov a iné zvery, ktoré majú citlivejší zvuk.
no celkom sa teším ale môj pes sa asi neteší,... no ale viac menej je zvyknuty kedže sa u nas na dedine bežne ozýva rachot poľovníckych pušiek a pirátov a pod. a ohnostroj sa na silvestra tuna moc nepúšta tak snád bude ok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov