Ale tak silou mocou sa tomu nebránim... Možno kuknem. Ale zúrivé hlasovanie a podporovanie súťažiacich doma vyrobenými transparentami sa absolvovať nechystám.
@13 pomaly zisťujem, že sa naozaj, ale naozaj nedokážem pozerať na takýchto ľudí, na ľudí, ktorí su bez akejkoľvek sebareflexie a hlavne sebakritiky, postavia sa pred porotu, pred celý národ detto, a neskutočne sa ZHOVADIA!
dokázal som to pozerať asi do desiatej sekundy, ďalej som to nevydržal.
ked ma tam zbadate tak dajte wedet ale ne bola som tam nastastie len ako doprovod ale inak sa moc netesim lebo cim dalej su tam rovnaky ludia a spevacke vykony su cim dalej tym horsie...ale za to hviezdna rota je cim dalej tym lepsia
už by s tým mohli prestať otravovať, ale tak asi im to dobre vynáša.... Ja to pozerať nebudem a nemám o to ani záujem, prepnem alebo rovno vypnem telku....blbosť to je, 15 minút pseudoslávy...bleeee
nepozeral som už poslednú časť, nebudem ani túto, z dovodu, že tí ľudia tam lenezú za možnosťou pracovať s hudbou, ale za možnosťou sa riadne strápniť...
&BuBlinqac @38 presne...lebo ludia si predtym nez sa prihlasia povedia : ,,podme sa strápniť bude to super !´´ ....neboj sa su tam aj takii co to naozaj myslia vazne
pozriem si len kastingy. ale keď som videla, že kedy to končí, až mi tlak vyskočil!! do 20. decembra bude obsadená sobota, neďela a niekedy aj pondelok!!! ako vidí, tak do decembra nebudem poriadne pozerať markízu.
Som zvedavý, ako sa zmenil spevácky potenciál našich krajín, a tiež som zvedavý, ako to budem hodnotiť tentoraz, keď už mám iný prehľad a iné skúsenosti.
Nahodou ja sa celkom tesim na SuperStar kedysi ked siel druhy diel mi koli tomu kupili aj televizor do izby lebo vedeli ze to budem pozeravat Myslim si ze je to ovela lepsi program ako keby maju davat nejake nudne filmy I ked si myslim ze SuperStar je o strapnovaní ludi hlavne ked tam pridu nejaky chudaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ach nie :´(
aa kuknem si to ked nebudem mat co robit
da sa na tom fajn pobaviť
velmi
dokázal som to pozerať asi do desiatej sekundy, ďalej som to nevydržal.