Maximálne nie! Ono je to pekné keď sedím v izbe a pozerám sa na to z okna. Ale inak... bože. Človek si nemôže ani vlasy vyžehliť bez toho aby sa mu po 5 minútach nezvlnili! Plus to furt lieta do tváre, neviem kam... Nech už je jar!
v meste sa to nehodi na horach nech snezi kolko len chce...zatial sa vam to mozno paci ale o par tyzdnov ked budu tie skurvene mlaky a blato som zvedava ci budete taki radi este
mnoo preesne...miiluujeem ked zaacne padaat prvyy sneeH..ale PotooM ked je Uz dlHoo sNeeh Thaak Ma too Uz nebaavii.. a vsaade je claapkaniica a thaak... prvyy je najkraajsii najciisteejsi.. a potom po case sa zapraasi zaspiinii..
Ano nech snezi. Patri to k zime si myslim a v meste samotny sneh nie je sajrajt ked sa to topi ale ludia z toho robia sajrajt, lebo do toho sypu sol, piesok a vselijake sracky, tak sa necudujme. Je to obycajna voda tak ako ked prsi. Odtecie a uschne
@Foxhound uz si zjedol tie bycie zlazy co si pisal v mojej ankete, ze ak este tohto roku nasnezi tak spravis??? Ja som ti uz pred tyzdnom poprial dobru chut,lebo som to predpovedal a cez vikend bude znova snezit.
@Foxhound ale uz ti teda nasnezilo nie? Dobre tak sa skus nejak vymotat z toho, aby si to jest nemusel Ja ti to este pripomeniem raz a zajtra ti nasnezi este viacej, tak sa zrejme nepotesis, kedze nemas zimu rad, no ale otepli sa buduci tyzden co ta zas mozno potesi na druhej strane. Tesme sa teda aspon z vianoc nech je akokolvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@cvikmajster O čom?...
To len u vás také pijete..
@Foxhound uz si zjedol tie bycie zlazy co si pisal v mojej ankete, ze ak este tohto roku nasnezi tak spravis??? Ja som ti uz pred tyzdnom poprial dobru chut,lebo som to predpovedal a cez vikend bude znova snezit.
sneh proste musi byt(aj ked podporou global. oteplovania ho bude rok od roku menej )