Nemenná pravda neexistuje, čo bolo pravdou pre teba dnes, nemusí byť zajtra...všetko záleží od toho akú máš výšku vedomia a ako sa na veci pozeráš a hlavne odkiaľ...Kto môže povedať, že všetko vie a pozná a dokáže sa vcítiť do situácie druhého a prežívať to, čo on? Tak ten u mňa potom môže povedať, že má pravdu...Ale pravda ako taká neexistuje...Stále sa mení tak ako sa meníme my a iba my si kladieme hranice a tým sa obmedzujeme a IBA MY ich môžeme posúvať a meniť tým "relatívny pojem pravda"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ako tak pozerám na zakladatela ani nechcem
@pastor1 ty musis byt riadny kkt...
kto čítal Bibliu, vie o čom píšem..................filip
Boha a Ježiša Krista si "privlastnili" pre svoje ciele.......
už sa tu o tom písalo:
» www.birdz.sk/mixer/sekty-fig...
filip
Nemenná pravda neexistuje, čo bolo pravdou pre teba dnes, nemusí byť zajtra...všetko záleží od toho akú máš výšku vedomia a ako sa na veci pozeráš a hlavne odkiaľ...Kto môže povedať, že všetko vie a pozná a dokáže sa vcítiť do situácie druhého a prežívať to, čo on? Tak ten u mňa potom môže povedať, že má pravdu...Ale pravda ako taká neexistuje...Stále sa mení tak ako sa meníme my a iba my si kladieme hranice a tým sa obmedzujeme a IBA MY ich môžeme posúvať a meniť tým "relatívny pojem pravda"...
fandím ti...choď si za svojim
každý máme inú cestu a nikto za nás kroky robiť nebude - iba my sami
všetko je na niečo dobré...
ale ja píšem o Bohu, ktorý je pravda a pravda je Boh Stvoriteľ.....beda tomu kto sa povyšuje nad Boha, On je Alfa a Omega....
pravda v ponímani človeka je to čo píšeš, človek, jeho vedomie a svedomie je krehké..........filip