Co myslite majú tieto auta budúcnosť, alebo je to slepá vetva? Zhodou okolnosti som včera videl prvú teslu naživo kúsok od môjho domu v BA Biskupice. Mala švajčiarsku poznávaciu znacku... jak sem ten svjciar dosiel keď tu nemame žiadnu nabijaciu stanicu?
nie je v norsku za rok 2015 najpredavanejsie auto tesla elektromobil? Tak myslím ze ked sa predalo v roku 2015 okolo 15000ks tak urcite neskrachuju a má to budúcnost
a co sa týka nabijaciek, tak skoro v kazdom meste je nabijačka na elektromobil a vacsinou aj v navigacii je zobrazená ale aj keby nenajde tak sa da normalne nabiť vacsinou zo siete.
@igorv ono keby je to na slovensku ako v zahraniči, ze DPH sa neplati a podobne proste cena by bola úplne niekde inde aj náklady by celkovo boli nižsie tak by aj na slovensku ich bolo viac, takze ceny by išli dole len to by musela s tým vlada nieco spraviť.
tu v Londýne ich je dosť vela, vidím ich pravidelne a pri mojej práci je aj nabíjačka (nie supercharger) tak občas aj tam zvyknút parkovat bmw i3,nissan leaf,tesla atd.....podla mna to nejaký prevrat nespraví, lebo je to drahé auto a málokto nanho má ...ale čo sa týka technologii je neskutočne ppči a velmi sa mi páči celé tak jak je
Tesla Motors budúcnosť určite má. Za prvé 3. kvartály roku 2016 predala 60 000 vozidiel Tesla Model S a Model X. A to je dopyt väčší, ako dokáže Tesla Motors vyrábať. V apríli predstavila prototyp "kompaktu" Tesla Model 3, ktorý si rezervovalo vyše 400 000 ľudí. 130 000 z nich dokonca bez toho, aby videli spomínaný prototyp. Takže hotová Apple mánia. Navyše Elon Musk potvrdil, že do troch rokov bude v Európe postavená továreň Gigafactory. Špekuluje sa, že dokonca v Česku. Tesla Motors má v pláne do roka 2018 produkovať 500 000 aut ročne. Kvôli tomu kúpili nemeckú firmu, ktorá vyvíja a vyrába priemyselné roboty atď... Takže Tesla Motors frčí a expanduje. Dokonca máme na Slovensku portál, ktorý sa venuje Tesla Motors - » www.teslamagazin.sk/.... To preto som taký "múdry" ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
V PO a KE som ich uz videl par. podla mna to buducnost urcite ma. Avsak ceny musia ist dolu.
a co sa týka nabijaciek, tak skoro v kazdom meste je nabijačka na elektromobil a vacsinou aj v navigacii je zobrazená ale aj keby nenajde tak sa da normalne nabiť vacsinou zo siete.
predaj toho auta MUSI vzrast