Prosim vas v com mam testovat JS na iPhone (safari)? Ked nemam iPhone? Je tam taka drobnost ktora sa sprava inak na desktope inak na androide a inak na iOS. V praci ma provokovali ze ked potrebujem iPhone tak si ho mam kupit.
Akoze mam usetrene dost vela tisic eur ale iPhone si urcite nekupim lebo mam uctu k peniazom a telefony v rovnakej vykonnostnej kategorii stoja 400 euro a hento stoji 1500. Ani ked budem miliardar tak za telefon nedam nikdy viac ako 1000 eur to radsej by som tie peniaze splachol do zachoda.
Da sa iOS rozbehnut na VMWare? ALebo si mam rozbehnut mac OS vo VM a potom v tom este emulator iOS? To asi nebude moc rychle ci?
6ska pouzivane este aj v zaruke sa v dnesnej dobe len za nejakych 200cca predavaju 7,8 bez problemov kupis do 400 a bude ako novy.. no a nehovoriac ze aj najnovsie samsungy momentalne stoja 1000+ nechapem preco ma kazdy potrebu picovat na tie iphony.. Chcel by som vidiet nejaky 3.5 rocny android za 400 slapat tak ako slape iphone 6sko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Akoze mam usetrene dost vela tisic eur ale iPhone si urcite nekupim lebo mam uctu k peniazom a telefony v rovnakej vykonnostnej kategorii stoja 400 euro a hento stoji 1500. Ani ked budem miliardar tak za telefon nedam nikdy viac ako 1000 eur to radsej by som tie peniaze splachol do zachoda.
Da sa iOS rozbehnut na VMWare? ALebo si mam rozbehnut mac OS vo VM a potom v tom este emulator iOS? To asi nebude moc rychle ci?
veď nové SE sa da kúpiť za 220€
a 5sko za 180€
až to bol troling tak slabý