Myslím si o nich, že sú to ľudia čo sa potrebujú nejako zviditeľniť a to tetovaie je prostriedok na zviditeľnenie sa.
Sám by som si to nedal, lebo viem, že časom by sa mi to prestalo páčiť, ale na niektorých ľuďoch sa mi to páči. Avšak nie na ženách a považujem to za veľké mínus
jedno male nezne tetovanie mam, nad jednym tiez malym neznym rozmyslam a velmi sa mi paci aj idea nechat si vytetovat mena deti, takze aj na to dojde...
inak podla mna skor zalezi, kolko tych tetovani clovek ma a ake, ale celkove si nemyslim ani o tych viac pokrytych nic zle...
nie, nikdy. mozno je to aj tym, ze nemam rad definitivy a lutoval by som to neskor. navyse mi na tom nepripada nic esteticky pekneho, a to ani na piercingoch.
@semhamforas trosku by som to poopravil.. nie na zviditelnenie sa, ale na zviditelnenie niecoho, co ma pre nich nejaky vyznam... tetovanie by pre cloveka malo nieco znamenat.. ti, co maju tetovanie preto, lebo "je to pekne" si podla mna dostatocne nevazia svojho tela a samych seba..
ja osobne mam dve tetovania a planujem uz tretie..
Nikdy, ako ked som bol maly daval som si tetovacky zo zuvaciek a teraz ked sa nudim v skole si kreslim po rukach ale ozajstne tetovanie by som si nedal. Kebyze bola rec o prechodnom co nema neprznive ucinky na kozu, tak by som si napr, pred cestou na dovolenku dal.
Otrepané motívy nemusím, vtáčiky, pierka, kvietky .... ale ked má tetovanie fakt nápad, prípadne znamena čosi dôležité pre nositeľa, vtedy sa mi páči, ale sama by som si to asi nedala
- tetovania sa mi páčia ale nie hocijaké, myslím, že som dosť kritická čo sa tohto týka, nezvyknem si o potetovaných ľuďoch nejak nič myslieť, jedine tak to, že máme odlišný vkus vo väčšine prípadov
- mám nejaké v pláne
@petrapetik21 súhlasiť vôbec nemusíš a to ani nebolo mojím cieľom. Je mi jasné, že s týmto názorom sa väčšina ľudí nezhodne. A to, že väčšina ľudí ti nevidí to tetovanie je irelevantné.
@forgottenone netreba ma opravovať. V tomto prípade som sa vyjadril tak ako som chcel
nemam nič proti tetovaniam, pokial to nie je nejaky napis, tie sa mi až tak nepacia vo väčšine.
sama som si minuly rok v londyne v slabej chvilke jedno takmer dala spravit,ale už ked sa k tomu schylovalo,tak som povedala že sorry ne a fakt nelutujem, momentálne som rada, že som tak neurobila.
Nikoho neodsudzujem za tetovania. Na veľa ľuďoch sa mi to páči a je to super
Ale ja by som si žiadné tetovanie nedal.
Chvíľu som aj zvažoval že by som si možno tiež dal, ale nakoniec som si povedal, že nič
Ja neviem, nekedy si myslím že by som možno chcela, niekedy zase nie, tak asi nebude z toho nič Niektoré sa mi páčia (hlavne menšie) ale tie otrepané nemám rada
strašne strašne by som si chcela dat vílu,ale nie takú hnusnú smutnú jak vidím všade po nete,ale takú hrdú,vznešenú vílu. velkolepú... ale bojím sa bolesti
Nie som moc zastancom tetovaní, čiže ani by som si ho nikdy nedala .O ľuďoch, ktorí sa tetujú si myslím, ako tu už bolo napísane, že to robia pre zviditeľnenie, alebo jednoducho preto ,že sa im to páči . Ale najviac ma dostane, keď idem okolo niekoho, kto je potetovaní skoro na celom tele a ešte nemá dosť.... tak to je fakt HNUS !
mne sa to celkom páči, pokial to nie su nejake hakybaky, len aby bolo tetovanie len ak to ma clovek toho vela, tak sa mi to nepaci :/ neviem 2-3 ok, ale proste 10?
Je to každého vec, či sa dá potetovať. Ja to neriešim..skôr riešim to,kto čo má.
Neznášam také jebnuté tetovania.
A ja by som si dala, ale iba také malé.
čo si myslím o potetovaných ľuďoch to mi pripomína nedávne fórum o tom, aký mám názor na homosexuálov. Pokiaľ konkrétnu osobu nepoznám, nemyslím si o nej. Maximálne tak k nemu/nej cítim sympatie alebo antipatie, v žiadnom prípade si nemyslím o všetkých potetovaných ľuďoch to isté :ehm: snažím sa nemyslieť si nič zlé ani o ľuďoch, ktorí si dávajú tuctové alebo škaredé kerky a hovorím si koľko ľudí, toľko chutí...
a inak... pokiaľ som neokúsila tetovačku na vlastnej koži, neverila som, že je to tak návykové! ^^
po lete pôjdem opäť pod ihlu + čakám na @viciousmoth
vela kamaratov ma tetovanie, a na byvalom sam i to hrozne pacilo, planujem si nejake dat ale to je dalekaaaa buducnost, ale vo vseobecnosti mam k tomu vacsinovo pozitivny vztah
ak si dám niečo, tak jedine od nejakých domorodcov v amazónii. To čo si ľudia dávajú teraz mi príde také gýčové, málokedy sa stane, že ma niečo osloví :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
toto mam hodene v priecinku, ale rozmyslam, ze to skorej hodim na pľeco
Sám by som si to nedal, lebo viem, že časom by sa mi to prestalo páčiť, ale na niektorých ľuďoch sa mi to páči. Avšak nie na ženách a považujem to za veľké mínus
inak podla mna skor zalezi, kolko tych tetovani clovek ma a ake, ale celkove si nemyslim ani o tych viac pokrytych nic zle...
ja osobne mam dve tetovania a planujem uz tretie..
momentalne nedala, ale ktovie. ale jak sa poznam, keby som si chcela dat, tak by osm sa polovicu zivota rozhodovala, ze CO si dam
- mám nejaké v pláne
@forgottenone netreba ma opravovať. V tomto prípade som sa vyjadril tak ako som chcel
sama som si minuly rok v londyne v slabej chvilke jedno takmer dala spravit,ale už ked sa k tomu schylovalo,tak som povedala že sorry ne a fakt nelutujem, momentálne som rada, že som tak neurobila.
Ale ja by som si žiadné tetovanie nedal.
Chvíľu som aj zvažoval že by som si možno tiež dal, ale nakoniec som si povedal, že nič
A chcem aj ja a coskoro aj bude
Neznášam také jebnuté tetovania.
A ja by som si dala, ale iba také malé.
a inak... pokiaľ som neokúsila tetovačku na vlastnej koži, neverila som, že je to tak návykové! ^^
po lete pôjdem opäť pod ihlu + čakám na @viciousmoth
len si potom nesmies vybrat portret alebo nieco velmi zlozite!