Už len podľa toho ako to píšeš a že to vôbec píšeš som na 99,9% presvedčená, že chceš mať kerku len preto, aby si mohla machrovať, čiže si dáš vykerovať totálnu chrapúnčinu a ĺa hviezdičky, svoje znamenie alebo nejaké činske znaky.
hviezdičky ale slovom splniš naroky všetkych alebo nejaky iny otčenaš pisany radšej počkaj kym sa rozhodneš pre niečo čo ťa bude nejak naplňať a to si daj a nie 2x2 cm to vyzera strašne lacno
Aha.... takže iba preto že mám 15 musím byť hned pekne drblá pipka čo si chce dať vtáčiky a hviezdčiky.... ved sa uvedomte ...... nie nechcem hviezdičky ani pierka ani vtáčiky ani srdiečka.
ale pri tých hviezdičkách som si spomenula na spolužiačku, čo si dala farebné hviezdičky na krk. Už vtedy to vyzeralo hrozne. Po asi dvoch mesiacoch to mala strašne vyblednuté a vyzeralo to ako vyrážky
@larrka a napriek tomu si nie si ista ci to bude pohodka? pre mna za mna si daj rontgenovy snimok tatkovych semennikov vytetovat na celo ale ci to bude pohodka si zistuj inde
ale drblá si...tetovanie si máš dávať kvôli sebe a má niečo znamenať pre seba.. zrejme na celý život nie v prváku na strednej paruku otrčať a ešte na to na birdzi pýtať
kukni stránku =tetovanie= na fb, tam si kukni fotky, niektoré sú fakt že super, daj si nejaký obrázok nie symbol.. a hoď sem link čo si tam chceš drbnúť, aby si nespravila životnú chybu
Na kérku by si mala byť 100% rozhodnutá a ak si teraz myslíš že si 100% rozhodnutá tak si to ešte premysli a nedaj si niečo čo budeš o pár rokov ľutovať . A myslím že 15 rokov je málo na tetovanie do 21 sa ti ešte naťahuje koža, potrhané natiahnuté kerky sú fujha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
alebo kosostvorec s ciarkou vnutri
@etelnair .. tak to nie no
Never dont give up
fakt akoze G_G B_B
Už len podľa toho ako to píšeš a že to vôbec píšeš som na 99,9% presvedčená, že chceš mať kerku len preto, aby si mohla machrovať, čiže si dáš vykerovať totálnu chrapúnčinu a ĺa hviezdičky, svoje znamenie alebo nejaké činske znaky.
A nauč sa gramatiku. Potom skúšaj tetuvačky.
- a máš to platené - no nekúp to.