Čo ak mám vybraný motív (ktorý pre mňa má zmysel a pripomína mi kto som a čo chcem) tak mi ho tatér vytetuje? lebo som veľa krát počul od ľudí, že tatéri neradi tetujú veci čo si ľudia prinesú, pretože chcú okrášliť vybrané veci podľa seba ... ako je to?
Pičovina ... Teter ti vytetuje čo chceš záleží na tebe do akej miery mu dáš voľnú ruku a necháš si poradiť ale oni maju väčšinou viac skúseností a ešte záleží aj od tetera
Ehm... prečo sa rovno nespýtaš tatéra?? Či si myslíš, že chodí tu na birc? A k tvojej otázke... Kamoška si vybrala motív, trochu si ho upravila podľa seba a nebol problém.
treba mu predložiť predlohu a spoločne to nejako dáte dokopy..tatér by mal mať umelecké oko a ruky takže by ti to mal vedieť nejako pekne spracovať aby to vyhovovalo aj tebe aj jemu
si možeš vytetovať čo chceš, dokonca aj kamoška keď chcela na ruku marihuanu tak jej tater povedal že "Nie som psycholog ale tater" A ytetoval jej ju tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov